Játékos sportverseny a Weöresben


2012-11-22 17:51:45  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Játékos sportverseny a Weöresben főképe
Nyolc iskola – négy városi és négy vidéki – vett részt a játékos sportversenyek 2012/2013 tanévi városi – körzeti döntőjében, melyet a Weöres Sándor Általános Iskola tornatermében rendeztek. A sportos délutánt minden évben megrendezik, a győztes pedig a megyei megmérettetésen folytatja a versenyt. Egy csapat 18 főből állt, a gyerekekre hét megoldandó feladat várt. Ifj. Koncz Sándor, a verseny egyik szervezője elmondta, nagyon jól sikerült a mai nap, a gyerekek nagyon lelkesek és ügyesek voltak, és a hangulatra sem lehetett panasz. A hét feladat között váltófutás, társhordás karikával, pókjárás, labdahordás, labdás akadálypálya szerepelt. A versenyt a Weöres iskola nyerte, a második a Tarczy lett az Erkel és a Gyurátz előtt.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-30 10:09:40

Leimeiszter Ábel, a színötös úszó


ajánlott cikk főképe

2020-03-15 18:09:07

Elmaradnak a kézilabda-mérkőzések is


ajánlott cikk főképe

2020-07-16 17:42:36

Válogatott dartsos nyert Pápán


ajánlott cikk főképe

2020-03-16 14:07:45

Felfüggesztették az NB-s meccseket