Vasárnap zárul Lombard fotópályázatunk!


2012-11-27 15:37:04  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Vasárnap zárul Lombard fotópályázatunk! főképe
Hírportálunk a bajnokság kezdetekor hirdette meg második alkalommal a Lombard Pápához kapcsolódó fotópályázatát. A játék első ízben is népszerű volt olvasóink körében, sok mű érkezett, a nagy sikerre való tekintettel döntöttünk úgy, ismét meghirdetjük a játékot. A határidő vészesen közeleg, hiszen már csak pár napjuk van azoknak, akik az értékes Lombard relikviákért harcba szeretnének szállni.

A beküldési határidő december 2. (vasárnap) 12:00

A játék időtartama alatt egy játékostól legfeljebb három felvételt várunk. A legjobb képeket honlapunkon közzétesszük. Pályázni a csatolt képekkel, névvel, telefonszámmal ellátva a szerkesztoseg@papa-ma.hu e-mail címen lehet.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-11-25 18:45:48

Győztes hazai búcsú


ajánlott cikk főképe

2019-11-27 09:40:14

Hanzl kétmeccses eltiltást kapott


ajánlott cikk főképe

2019-12-19 20:14:32

Jók között a legjobbak - Jó tanuló, jó sportoló díjátadó


ajánlott cikk főképe

2019-11-29 19:14:22

Nyertek a serdülők


PÁPA időjárás