A Lombard Pápa is segít a DVTK fiatal kapusának


2012-11-28 16:13:36  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A Lombard Pápa is segít a DVTK fiatal kapusának főképe
Mind a tizenhat NB I-es csapat részt vesz abban a jótékonysági aukciósorozatban, amely a Fociclub.hu közreműködésével folyik a Vatera online piactéren. A klubok egy-egy dedikált mezt vagy labdát ajánlottak fel árverésre, a befolyt összegből pedig a DVTK 19 éves hálóőrét, Rakaczki Bencét és az Együtt a Leukémiás Gyerekekért Alapítványt támogatják. A Diósgyőri VTK fiatal, mindössze 19 esztendős hálóőrének neve a tavalyi szezonban robbant be a futball köztudatba. Bencét nagy tehetségnek tartják, és remekül mutatkozott be az élvonalban, viszont a sikeresnek induló története hamarosan drámai fordulatot vett. A múlt szezont követően, július első napjaiban súlyos betegséget - leukémiát - diagnosztizáltak nála, így sajnos már nem a futballról, hanem a betegség elleni küzdelemről szólnak a mindennapjai.
A Lombard elsőszámú kerete és szakmai stábja egy dedikált mezt bocsájt licitálásra. A pápaiak által felajánlott relikvia árveréséből származó bevételt 70-30% arányban kapja meg Rakaczki Bence, illetve az Együtt A Leukémiás Gyerekekért Alapítvány.
A Lombard Pápa Termál FC vezetősége, szakmai stábja, illetve összes sportolója és alkalmazottja maradéktalan felépülést kíván Rakaczki Bencének, illetve az alapítvány által támogatott gyerekeknek!

Hajrá Bence, Veled vagyunk!

A Lombard Pápa által felajánlott dedikált mezre licitálni ITT lehet!

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-12-29 13:39:45

Idén is lesz szilveszteri örömfutás és futóverseny


ajánlott cikk főképe

2020-02-15 13:32:19

Újabb sokgólos döntetlen


ajánlott cikk főképe

2020-02-16 21:22:58

Legenda lett Ázsiában a Lombard Pápa korábbi játékosa


ajánlott cikk főképe

2020-02-14 18:12:38

Dupla pólósiker