Nem úszta meg a börtönt


2012-11-29 21:22:13  | cikk:  | 


A 8-as számú főúton kedden a Pápai Rendőrkapitányság két járőre elfogta azt a 31 éves férfit aki ellen európai elfogatóparancs volt érvényben.

Laczkó Attila r. törzszászlós és Pölöskei Miklós r. főtörzsőrmester a 8-as számú főúton, Kamond térségében végrehajtott közúti ellenőrzés alkalmával – hajnali 3 óra előtt pár perccel – intézkedés alá vont egy gépkocsit. A jármű vezetőjének igazoltatásakor a mobil okmányleolvasó „találatot” jelzett. A Pápai Rendőrkapitányság ügyeletese megállapította, hogy a sofőr ellen visszaélés kábítószerrel, cserbenhagyás és közúti baleset gondatlan okozása bűncselekmények elkövetése miatt európai elfogatóparancsot adott ki a Heves Megyei Bíróság BV Csoportja, mivel a kiszabott börtön büntetésének letöltését nem kezdte meg. Az elfogatóparancs még másfél hónapig lett volna érvényben, ezt követően a férfinek már nem kellett volna bevonulnia a börtönbe.

A körözött személyt az intézkedő rendőrök a további eljárás lefolytatása végett előállították, majd átszállították a Veszprém Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe.

Képek:

nincsenek képek

A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai egy 25 éves békási férfit és egy 20 éves dabronyi nőt hallgattak ki gyanúsítottként.

Egy állampolgár értesítette a rendőrséget 2020. július 1-jén kora délután, hogy pápai munkahelyének közös helyiségében hagyott mobiltelefonját ismeretlen tettes...

2020-07-03 07:37:49

Rendőrkézen a tolvajok


ajánlott cikk főképe

2020-04-07 14:00:29

Ittasan hajtott a kerítésnek autójával, majd távozott, a rendőrök rövid időn belül elfogták


A Pápai Rendőrkapitányságon lopás miatt indult büntetőeljárás egy 30 éves helyi és egy 16 éves bébi nő ellen.

Egy pápai áruházból érkezett bejelentés a rendőrségre 2020. május 27-én a délutáni órákban, hogy bolti tolvajokat tartóztattak fel. A helyszínre érkező rendőrök megállapították,...

2020-05-29 13:10:37

Bolti tolvajokat fogtak a rendőrök


A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai egy 25 és egy 30 éves férfit állítottak elő, utóbbit szabálysértési őrizetbe vették.

A járőrök 2020. július 26-án este Pápa egyik utcájában állítottak meg egy autót, majd ellenőrizték annak vezetőjét és utasát. Az intézkedés során a rendőrök...

2020-07-27 13:38:28

Rendőrkézen az eltiltott sofőr és körözött utasa