U-11-es minitorna a Perutzban


2012-12-01 15:11:03  | cikk: Haraszti Gábor  | 


U-11-es minitorna a Perutzban főképe
A Pápai Egyesített Labdarúgó Club 2002-es születésű gárdája a jövő ősszel induló bajnokságra való felkészülés jegyében háromcsapatos tornát rendezett a Perutz Stadion műfüves pályáján. A házigazdák mellett a Győri ETO és a szombathelyi Illés Akadémia fogadta el a meghívást. A mieink egyik meccsen sem vallottak szégyent, számukra még szokatlan, hogy nagyobb pályán játszanak, de ígéretes az a munka, amit Györkös Zoltán végez a jövő pápai labdarúgóival.
- Az első meccsen az ETO ellen léptünk pályára, sajnos ők még előrébb tartanak nálunk, de jó két félidőt játszottunk – mondta a pápai edző. Ezek a gyerekek most játszottak először ekkora pályán ekkora létszámmal, ehhez képest nagyon ügyesen mozogtak. A Szombathely ellen - bár kikaptunk –még jobban játszottak, ezt a munkát szeretnénk folytatni, úgy érzem jó úton haladunk.

PELC U-11 – Győri ETO 0-5
PELC U-11 – Illés Akadémia 0-7

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-11-12 14:02:31

Darts: A pápaiak nyerték a megyei csapatbajnokságot


ajánlott cikk főképe

2019-10-16 11:25:34

Kispályás foci: Nagygyimót már bajnok


ajánlott cikk főképe

2019-09-24 14:30:50

Kézilabda: Győzelemmel kezdett az U15


ajánlott cikk főképe

2019-12-19 12:09:41

Ismét lehet pápai érdekeltség az Év sportolója gálán