Információs napot tartottak - Újra segít a Jogpont Hálózat


2012-12-04 13:03:39  | cikk: mo  | 


Információs napot tartottak - Újra segít a Jogpont Hálózat főképe
Az Új Széchenyi Terv keretében az Európai Unió támogatásával az Európai Szociális Alap társfinanszírozásában ismét elindult a Közép-dunántúli Jogpont Hálózat Jogpont Plusz néven. A Jogpont Hálózat már korábban is térítésmentesen nyújtott jogi segítséget munkavállalóknak, munkáltatóknak, valamint vállalkozóknak a munkaerőpiacra való belépésben, a munka-, társadalombiztosítási-jogi, valamint a vállalkozóvá válással kapcsolatos tanácsadással. Az idei évtől a szakértők már család-, adó és közigazgatási jogi kérdésekben is tudnak választ adni a hozzájuk fordulóknak.

A Jogpont Plusz helyi és regionálius képviselői ma információs napot tartottak a Kossuth utcán. Weisz Tamás érdeklődésünkre elmondta, fontos, hogy a pápaiak is tudják, hogy van a városukban egy olyan szolgáltatás, amely a polgári élet minden területén felmerülhető jogi kérdésekben útmutatást nyújthat számukra. A lehetőséggel bárki, térítésmentesen élhet a helyi iroda ügyfélfogadási idejében – erre hívta fel a figyelmet az utcára települt Jogpont Plusz standja.

A Magyar Iparszövetség szakmai felügyelete mellett működő Jogpont Plusz szolgáltatás két éven keresztül áll az ügyefelek rendelkezésére. Mindez a régió 18 városában, 19 irodában 20 ügyvéd tanácsadása mellett zajlik.
Pápán a Petőfi utca 3. szám alatt működik Jogpont-iroda, ahol minden kedden és a hónap utolsó péntekén 10-12 óra között várják az ügyefeleket – hívta fel a figyelmet az ingyenes szolgáltatásra dr. Kiss Valéria. Az ügyvédnő hangsúlyozta, a korábban népszerű munkajogi és cégjogi tanácsadás mellett ma már pénzügyi, családjogi és adótanácsadással is foglalkoznak. Dr. Kiss Valéria arra biztatott mindenkit, bátran vegye igénybe ezt a térítésmentes szolgáltatást, amennyiben bármilyen jog kérdésben segítségre szorul.    

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-11-04 22:44:04

A rádiózásról a Gondolkodó Körben


ajánlott cikk főképe

2019-09-28 01:26:51

Egy jelkép újjászületett - felavatták a kastélykaput és kerítését


ajánlott cikk főképe

2020-02-21 14:47:05

550 millió támogatás a vajdai bölcsődére


ajánlott cikk főképe

2019-12-02 07:38:13

Megnyílt a jégpálya a kastélyudvaron