Cseke Patrik Lombard fotópályázatunk nyertese!


2012-12-04 13:27:33  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Cseke Patrik Lombard fotópályázatunk nyertese! főképe
Hírportálunk a bajnokság kezdetekor hirdette meg második alkalommal a Lombard Pápához kapcsolódó fotópályázatát. A játék első ízben is népszerű volt olvasóink körében, sok mű érkezett, a nagy sikerre való tekintettel döntöttünk úgy, ismét meghirdetjük a játékot.
A határidő lejárt, hiszen december 2-áig vártuk fotóikat. A szerencse ezúttal a 9 éves Cseke Patriknak és édesanyjának kedvezett, így ők vehetik át szerkesztőségünkben a csapat által felajánlott ajándékcsomagot, melynek tartalma egy Lombard táska, egy Lombard sál, egy gravírozott Lombard korsó, hűtőmágnes és toll.
A szerencsés nyertes nyereményét hétköznap 8 és 16 óra között szerkesztőségünkben veheti át (8500 Pápa Korvin u. 5.)

GRATULÁLUNK!

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-08-16 21:56:58

Ellentétes félidők után magabiztos Perutz siker


ajánlott cikk főképe

2020-07-22 14:22:49

Három góllal nyert a Perutz, Dóczi megsérült


ajánlott cikk főképe

2020-06-15 10:50:20

Horváth Csanád másodszor lett Magyarország jó tanulója-jó sportolója


ajánlott cikk főképe

2020-08-25 10:22:00

Elmarad a Perutz FC szerdai bajnokija