Télapó itt van…


2012-12-06 21:54:36  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Télapó itt van… főképe
Több mint száz kisgyermek gyűlt össze ma este a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ színháztermében, s várta a nagyszakállú, öreg Mikulást, aki természetesen ajándékokkal érkezett. A belvárosban a délután folyamán mini „rénszarvas” fogat közlekedett a Mikulással, melyre fel is lehetett ülni.
A Mikulás napi műsor a veszprémi Kabóca Bábszínház zenés mesejátékával, a Farkasbarkas és Rókakoma előadással kezdődött.
- A Kabóca Bábszínház egyik közkedvelt darabját hozta el ma a gyerekeknek. A műsor olyan koncepció mentén készült, amely különböző bábtechnikákat mutat be. A darab a farkas és a róka ellentétét, szövetségét, és természetesen barátságát tárja a néző felé. A gyerekek nagyon szeretik, sokat nevetnek, szinte minden korosztály kedveli - mondta el érdeklődésünkre Sipos Tekla, a Kabóca Bábszínház művészeti titkára.
A műsor végére már minden kicsi izgatottan, énekelve várta a Mikulást, aki ezért édességgel lepte meg őket.
Németh Máté kicsit félve ment oda a Mikuláshoz, pedig édesanyja elmondása szerint egész évben jó kisfiú volt, néha ugyan egy kicsit rendetlen, a játékait nem teszi el, de megígérte a Nagyszakállúnak, hogy a jövőben jobban odafigyel majd erre a hibájára.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-08-15 20:18:56

Nem nőtt a koronavírussal fertőzöttek száma városunkban


ajánlott cikk főképe

2020-06-13 20:13:44

Társadalmi munka a Forrás tanösvényen


ajánlott cikk főképe

2020-05-23 11:48:18

Június 8-án kezdődik lomhulladék gyűjtési program


ajánlott cikk főképe

2020-04-27 13:17:36

Megújul a víztorony tetőszigetelése