PÁNKE: A Kossuth utcán is járt a Mikulás


2012-12-06 23:00:04  | cikk: mo  | 


PÁNKE: A Kossuth utcán is járt a Mikulás főképe
A Pápai Nagycsaládosok Közhasznú Egyesülete (PÁNKE) minden a gyermekekhez kötődő jeles alkalmat megünnepel, s hozzájuk kacsolódóan programokat szervez. December hatodikán, Mikulás napján sem volt ez másképp, a nagycsaládosokat összefogó civil szervezet meglepetéssel készült a pápai gyerekeknek. Ősz szakállú Mikulás sétált végig a Kossuth utcán ma délután, lelkes krampuszai kíséretében. Puttonyában rengeteg plüssfigura, apró játék, vidám kulcstartó és szaloncukor lapult. Az ajándékok el is keltek, persze a meglepetéseket csak egy-egy dal vagy versike ellenében kapták meg az izgatott kisgyerekek.
A PÁNKE közel 100 gyermeknek szeretett volna örömet okozni a mai nap folyamán, ezért készültek meglepetéssel a Mikulás-napra. Krasztel Lászlóné érdeklődésünkre elmondta, fontos számukra ez az ünnep, hiszen a szervezet tagcsaládjai körében is rengeteg a nyüzsgő gyermek, így jól tudják, milyen széles mosolyt csal a gyermekarcokra a Télapóval való találkozás és az ajándékozás. A játékokat és a szaloncukrot felajánlásokból osztották szét a gyerekek között. Ez utóbbi egy korábbi gyűjtőakció termése, melyet az Élelmiszerbank Egyesület szervezett, és amelyhez már negyedik esztendeje rendszeresen csatlakozik a PÁNKE. A gyűjtőakciót folytatják a héten is, hiszen a napokban Szombathelyre utaznak a nagycsaládosok, hogy az ott sikerrel összegyűjtött élelmiszereket szétoszthassák a pápai rászorulók között.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-12-02 22:14:32

Mi az az apeva?


ajánlott cikk főképe

2019-10-20 21:52:57

Világbajnokok Pápán


ajánlott cikk főképe

2020-02-04 15:56:43

Fákat dönt, tetőt bont a viharos szél


ajánlott cikk főképe

2019-12-05 15:45:47

Vasárnap zenés adománygyűjtés és jótékonysági ebéd az Esterházy-kastély udvarán