Utánfutóról lopott


2012-12-07 12:30:24  | cikk:  | 


A Pápai Rendőrkapitányság nyomozói rövid időn belül elfogták azt a férfit, aki december 5-én délelőtt ellopott egy utánfutón levő vasládát.
Az értékes munkaeszközökkel teli szerszámos láda egy víz- és gázszereléssel foglalkozó szakember tulajdona volt, aki a tárgyakat csak pár percre hagyta őrizetlenül az utcán parkoló utánfutóján. A szerszámok eltűnéséről azonnal értesítette a Pápai Rendőrkapitányság egyik nyomozóját, aki a közelben levő ház padlásának átkutatása során megtalálta a ládát és annak tartalmát is. Másnap az elkövető is rendőrkézre került és gyanúsítottként tett vallomásában elismerte a lopást.
A vasládát és annak tartalmát a nyomozók visszaszolgáltatták jogos tulajdonosának.

Képek:

nincsenek képek

A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

Segítségnyújtás elmulasztása miatt indult büntetőeljárás a 28 éves férfi ellen.

Az eljárás adatai alapján 2019. november 20-án 17 óra körül érkezett bejelentés a rendőrségre arról, hogy Pápán, az egyik körforgalom gyalogos-átkelőhelyén egy személygépkocsi gyalogost ütött el, majd...

2019-11-23 18:10:26

Elfogták a pápai gázolót


ajánlott cikk főképe

2019-11-29 10:23:13

Járdán kerékpározott, balesetet okozott


A jármű szélvédőjéről a pára, a jég és a hó teljes eltakarítása a járművezető kötelessége - erre hívja fel a figyelmet a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ha indulás előtt a vezető nem gondoskodik az üvegfelületeken lévő pára, jég vagy hó eltakarításáról, akkor kisebb...

2020-01-17 14:43:30

Ne csak egy kis felületet kaparjon le!


ajánlott cikk főképe

2019-10-31 17:32:26

Fokozott rendőri jelenlét az ünnep alatt is