Két legyet egy csapásra – a rongálás helyszínén bukott le egy tolvaj-banda


2012-12-07 12:32:01  | cikk:  | 


Egy Gecse község külterületén található tehenészeti telep alkalmazottja 2012.december 3-án hajnalban betörés nyomait fedezte fel az egyik irodaajtón, melynek zárját felfeszítve találta.
A bűnügyi készenlét a helyszínre érve azonnal észlelte, hogy a helyiségben rongálás történt, melynek mértéke a helyszíni adatok szerint nem jelentős. Az elsődleges vizsgálatok szerint valószínűsíthető, hogy a behatoló az irodából semmit nem tulajdonított el, így az eljárás további szakaszában az elkövető szándékának vizsgálata szükséges.

Az eset kapcsán lefolytatott helyszíni szemle során azonban nemcsak a fenti cselekmény nyomatit rögzítették a rendőrök, hanem egyből egy „kisebb bűnbandát” is lebuktattak. Mint kiderült, a cég alkalmazásában álló bandatagok a telepről már ez év augusztusa óta lopták a vagyont: apránként tűnt el gázolaj, szója és más takarmányok, de még egy üsző borjúnak is nyoma veszett.
A négyfős csapatot a rendőrök előállították, majd a tagokat gyanúsítottként hallgatták ki.

Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Képek:

nincsenek képek

A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-11-10 12:53:21

Kiegészítő felszerelés a szolgálati gépkocsikban


ajánlott cikk főképe

2019-10-07 14:51:59

Bűnmegelőzési előadás az időseknek


ajánlott cikk főképe

2020-02-12 15:18:20

Lezárt akta: Ittasan okozott balesetet


A pápai középiskolások a rendőri szakmával ismerkedhettek meg.

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai egy helyi középiskolában tartottak előadást a rendőri hivatás iránt érdeklődő fiataloknak 2019. november 21-én délelőtt. A Pápai Református Kollégium Gimnáziuma és Művészeti Szakgimnáziuma...

2019-11-21 18:27:56

Rendőri hivatást népszerűsítették