Városi középiskolás futsal diákolimpia döntő


2012-12-07 13:47:20  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Városi középiskolás futsal diákolimpia döntő főképe
Mind az öt városi középiskola részt vett a Városi Sportcsarnokban rendezett futsal döntőn, melynek tétje az volt, hogy a 2012/2013-as tanévben melyik két iskola csapata képviseli városunkat a megyei döntőn december 15-én. A legnagyobb esélyes, a tavalyi megyei döntőre továbbjutott két csapat, a Petőfi Gimnázium és a PGSZKI volt. A körmérkőzéses tornán a papírforma szerint alakultak az eredmények, Pődör Ákos és Koncz János alakulata is veretlenül hozta a meccseket, egymás ellen pedig a volt Mező az utolsó percben szerzett góllal diadalmaskodott. A folytatásban már a Petőfi sem hibázott, így a tavalyi tornához hasonlóan e két iskola képviseli városunkat a megyei döntőn.

Pődör Ákos (PGSZKI): Természetesen elégedett vagyok, hiszen a fiúk végig fegyelmezetten, nagy kedvvel, és ami még fontosabb, eredményesen játszottak. Örülünk a továbbjutásnak, hiszen mindegyik ellenfelünknél voltak ügyes játékosok, erős volt a mezőny, bízom benne, hogy a megyein pápai csapat lesz a továbbjutó.

Koncz János (Petőfi): Amit tudtuk, azt kihoztuk magunkból, elég izzadságszagú, kevés gólos meccseket játszottunk. Egy elég masszívnak mondható védelmünk volt, mely biztosan állt a lábán, nem is beszélve a jó kapusteljesítményünkről, összességében minimum a második helyért jöttünk, ezt teljesítettük is. Két alapemberünk is hiányzott ma, jövő héten a megyei finálén már remélhetőleg rendelkezésünkre állnak, és akkor sikerülhet az országos döntőbe kerülés.

Eredmények:
Acsády – PGSZKI 2-6
Petőfi – Türr 2-0
Refi – Acsády 5-1
PGSZKI – Petőfi 1-0
Refi – Türr 8-1
Acsády – Petőfi 0-1
PGSZKI – Refi 4-0
Türr – Acsády 3-3 (büntetőkkel: 1-2)
Türr – PGSZKI 3-5

Végeredmény:
1. Pápai Gazdasági Szakképző Iskola
2. Petőfi Sándor Gimnázium
3. Református Gimnázium
4. Acsády Ignác Szakképző Iskola
5. Türr István Gimnázium

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-08-02 20:44:33

Nagyot küzdve hátrányból nyert a Perutz


ajánlott cikk főképe

2020-08-10 18:06:53

Műugró bemutató a Várkertfürdőben


ajánlott cikk főképe

2020-09-01 18:06:42

Újabb egyesületi csúcs született


ajánlott cikk főképe

2020-06-24 11:00:33

Bóka Viktória az iskolapadban és a tatamin is jól teljesít