Játékokra fordítja az adományt a Vajda Péter Lakótelepi Óvoda és a Fenyveserdő Bölcsőde


2012-12-07 16:42:15  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Játékokra fordítja az adományt a Vajda Péter Lakótelepi Óvoda és a Fenyveserdő Bölcsőde főképe
Szeptemberben rendezték meg a Vajda Péter Lakótelepi Napot, ahol idén is jótékonysági főzőversenyt hirdettek, s melynek bevételét a szervezők a Vajda Péter Lakótelepi Óvoda és a Fenyveserdő Bölcsőde javára ajánlották fel.  A karácsony közeledtével ma délelőtt ünnepélyes keretek között adta át dr. Áldozó Tamás polgármester az intézményvezetőknek a befolyt összeget.
A polgármester elmondta, hogy a lakótelepi napokon meghirdetett főzőverseny rendkívül sikeres volt, közel 170.000 forint gyűlt össze, melyet a két intézmény között osztottak szét.
Becskereki Lászlóné óvodavezető elmondta, a kapott 70.000 forintot a 2012. évi karácsony gazdagabbá tételére fordítja majd az intézmény. A szép összegből az óvoda játékokat és egyéb, az óvodába elengedhetetlen kellékeket vásárol majd.
- 2011-ben öt csoportszoba karácsonyi ajándékainak vásárlására, valamint tornatermi eszközök és az óvoda jubileumi ünnepségére fordítottuk a befolyt összeget.
Berkes Béláné, a Fenyveserdő Bölcsőde vezetője elárulta, hogy ők a 98.000 forintból elsősorban szerepjátékot és mesekönyvet vesznek majd a gyerekeknek a karácsonyfa alá.
- Intézményünk az udvaron álló gólyafészkes házikót szerette volna felújítani ebből az összegből, de sajnos ez nem fedezi, mivel nem lehet felújítani, hanem újat kell építeni. A gyermekeknek a játék az életük, ezért nagyon fontos, hogy a mindennapjaikat értelmesen, a játékok között tudják eltölteni, hiszen ezen keresztül ismerik meg önmagukat és a körülöttük lévő világot.
Végül köszönetét fejezte ki mindenkinek, aki részt vett a főzésen, s ezzel hozzájárult a bölcsőde játékállományának fejlesztéséhez.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-12-07 23:21:39

Slágerparti az Esterházy-kastély udvarán


ajánlott cikk főképe

2020-03-19 16:19:36

Beszakadt a szökőkút térkőburkolata az egyik kukásautó alatt a Fő téren


ajánlott cikk főképe

2020-04-06 11:48:37

Nyolc új lakót fogad az ESZI a kórházból


ajánlott cikk főképe

2020-02-03 20:43:30

Kisgrafikák a nagyvilágból