Kutyussal érkezett a Mikulás a Szegfű Klubba


2012-12-08 01:22:20  | cikk: pt  | fotó: pt  | 


Kutyussal érkezett a Mikulás a Szegfű Klubba főképe
A hosszú évekre visszanyúló hagyományt folytatva idén is megtartotta Mikulás napi ünnepségét a Szegfű Klub pénteken este a Pedagógus Művelődési Házban.
A családias légkörben zajló eseményt a Weöres Sándor Általános Iskola ötödik osztályos diákjainak Mikulás és a nyuszik című mesejátéka nyitotta meg. A darabot az iskola két pedagógusa, Gátiné Döbrönte Anikó és Gőgös Zoltánné állította össze.
Ezt követően a jelenlévők találkozhattak a Mikulással, aki egy nem mindennapi segítővel, egy kiskutyával érkezett a helyszínre, majd miután egyenként elbeszélgetett a gyerekekkel az egész éves magatartásukról, megajándékozta őket. Az összejövetel jó hangulatú társalgással zárult.
– Régi hagyomány nálunk, hogy minden évben kedveskedünk a gyerekeknek és persze a szülőknek, nagyszülőknek egy Mikulás napi műsorral. Ez az alkalom a családról, a gyerekekről szól. Következőnek karácsonyköszöntő és egyben évzáró rendezvényt tartunk december 28-án. A programban szerepel majd ünnepi műsor karácsonyi dalokkal és versekkel, de lesz egy kis szerény vendéglátás, továbbá pezsgő, élő zene, valamint tánc is – fogalmazott Tálos László, a Szegfű Klub elnöke.

Képek:


Címkék: Szegfű Klub | Mikulás
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet