Pápa és Környéke Tollaslabda Bajnokság


2012-12-08 16:32:00  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Pápa és Környéke Tollaslabda Bajnokság főképe
Hat korcsoportban, a korábbi éveknél valamivel kevesebb tollaslabdázó vett részt a Weöres Iskola tornatermében, a pápai és környékbeli játékosoknak rendezett bajnokságon. A verseny volt az őszi szezonban az első pápai kupa, mely jó lehetőség volt a megyei mérkőzésekre való felkészülésre.
- Lehetne népesebb a mezőny, hiszen voltak olyan gyerekek, akiknek ütközött a programjával a mai verseny, öröm viszont, hogy a középiskolásoknál a PGSZKI sok versenyzőt elhozott a mai napra, kíváncsian várom, mire lesznek képesek – mondta el a verseny előtt Horváth Attila, a Versenybíróság elnöke. Ebben az évben is a IV. korcsoportos lányoknál várhatóak a legnagyobb küzdelmek, de a III. korcsoportos lányok mezőnye is erős. Az alacsonyabb korosztályokban felfedezhetőek új arcok, kiemelném a Szent István Római Katolikus Általános Iskolából Nagy Dánielt, aki úgy lett második a városi versenyen a negyedikesek között, hogy még csak második osztályos. Ha Dani így folytatja, évek múlva esélyesként léphet magasabb szintre a pápai tollaslabda életben. A városi bajnokságot követően a megyei és területi bajnokságot is Pápán szeretném megrendezni, bízom benne, hogy mindenki tudása legjavát nyújtja majd.

Az eredmények ITT!

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-12-14 17:15:31

100 pont fölé jutva nyert a Concordia Motax KC Pápa


ajánlott cikk főképe

2019-11-29 19:28:48

Igazi presztízsmeccs vár a Perutzra


ajánlott cikk főképe

2019-12-10 19:58:39

A kötelező győzelem mindig a legnehezebb


ajánlott cikk főképe

2019-11-19 18:56:33

Elveszített megyei rangadó