PELC Kupa


2012-12-09 19:33:28  | cikk: Haraszti Gábor  | 


PELC Kupa főképe
A Pápai Egyesített Labdarúgó Club nyolccsapatos utánpótlástornát rendezett a Városi Sportcsarnokban. Délelőtt az U-9-es korosztály, délután az U-10-esek, a 2003 után születettek léptek pályára. A fiatalabbaknál a két pápai csapat mellett Ajka, Gyirmót, a Haladás, Tapolca, Veszprém és Hévíz mérkőzött meg egymással két csoportban. A mieinknél két közel azonos képességű csapatot állított össze Győrvári Gábor, sajnos a csoportban egy mérkőzéstől eltekintve nem termett sok babér a pápaiaknak, a második csapat a nyolcadik helyen végzett, a PELC I. pedig az ötödik helyért vívott Hévíz elleni meccset egy góllal megnyerte. A hazaiak edzője nem volt elkeseredett az eredmények miatt, a tornát végül a Haladás nyerte Ajka és Veszprém előtt.
- Örülök, hogy sikerült egy színvonalas tornát összehozni, elég erős csapatok ellen tudtunk játszani. Múlt héten Hévízen harmadik helyet értünk el, ma sajnos eredményességben elmaradtunk a várttól, de nem ez a legfontosabb, a játékban viszont voltak biztató jelek. Heti három alkalommal edzünk a tornákra, ősszel a Kölyökligában szerepelünk, télen pedig indulnak a teremtornák, elég sűrű a program, minden hétvégén pályára lépünk valahol.

Pápai eredmények:
PELC II. – Gyirmót 0-4
PELC I. – Ajka 1-2
PELC II. – Haladás 0-4
PELC I. – Tapolca 1-1
PELC II. – Hévíz 0-1
PELC I. – Veszprém 0-1
7. helyért: PELC II. – Tapolca 1-3
5. helyért: PELC I. – Hévíz 1-0

Az U-10-es korosztálynál a két pápai együttes mellett Veszprém, Tapolca, Celldömölk, Gyirmót, Hévíz és a Haladás fogadta el a meghívást. Orovecz András két gárdája jól szerepelt, hiszen a PELC I. a dobogó legalsó fokára állhatott fel, míg a második alakulat a negyedik helyen zárt, a tornát Veszprém nyerte. A legjobb mezőnyjátékos címét Körmöndi Dániel (PELC II.) vihette haza, a legjobb hazai labdarúgónak Kiss Botondot választották.

Részletes eredmények hamarosan.

A Pápai Egyesített Labdarúgó Club vezetősége köszönetét fejezi ki a Pápai Játékvezetői Csoportnak, a torna sikeres lebonyílásában nyújtott önzetlen segítségéért.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-02-04 16:03:02

Tollaslabda: Területi diákolimpia


ajánlott cikk főképe

2019-10-04 10:31:44

Perutz FC: Hazai pályán is meggyőző lesz a csapat?


ajánlott cikk főképe

2019-09-20 21:54:42

14 érmet szereztek a lovasok


ajánlott cikk főképe

2019-11-07 19:31:46

Négy érem az országos kung-fu bajnokságon