VIII. Dunántúl sakk bajnokság


2012-12-10 14:42:04  | cikk: Haraszti Gábor  | 


VIII. Dunántúl sakk bajnokság főképe
A Pápai SE sakk szakosztályának gyermekei is részt vettek Szombathelyen a VIII. Dunántúl sakk bajnokságon. Több mint 75 induló volt, bár előzetesen még többen jelezték részvételüket, de az időjárási viszonyok miatt nem értek oda. Hétfordulós svájci rendszerben játszott mindenki 20-20 perc gondolkodási idővel, rapid szabályok szerint. 4 pápai gyermek vett részt a versenyen, és megint sikerült jó eredményekkel hazatérnünk.
- Tardos Luca (Tarczy) a D csoportban (2004-ben vagy később születettek) első helyezést ért el, Varga Dániel (Szt. István) szintén a D csoportban harmadik lett. Nekik kupa és könyvjutalom is járt. Margl Roland (Tarczy) 5. lett a B csoportban, Varga Barbara (Szt. István) pedig negyedik a C csoportban. A verseny előtt a csapatban előzetesen kellett megadni három nevet, a végén az ő pontszámaiknak az összege adja ki a csapatét. A Pápai SE gyerekcsapata a Margl Roland, Varga Dániel és Varga Barbara összetételben szintén harmadik lett és kupát hozhatott haza. A kisebb gyerekeknél az volt a döntő, hogy ki hibázik kevesebbet és ki mennyit gondolkodik, mert bizony még rengeteg a hiba, sokan öt percet sem használnak el a rendelkezésre álló 20 percből. Legközelebb Ajkára megyünk a gyerekekkel versenyre, remélhetőleg hasonló sikerekkel térünk haza - tájékoztatta hírportálunkat Kiss Csaba szakosztályvezető.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-02-15 13:32:19

Újabb sokgólos döntetlen


ajánlott cikk főképe

2020-02-14 18:12:38

Dupla pólósiker


ajánlott cikk főképe

2019-10-29 20:44:50

Három arany az úszóknál


ajánlott cikk főképe

2020-02-16 21:22:58

Legenda lett Ázsiában a Lombard Pápa korábbi játékosa