Játékkal jutalmazta az óvodai csoportokat az ingatlaniroda


2012-12-10 18:40:25  | cikk: mo  | 


Játékkal jutalmazta az óvodai csoportokat az ingatlaniroda főképe
A közelmúltban hirdetett rajzpályázatot az egyik belvárosi ingatlaniroda. A pályázat kiírói pénzadománnyal szerették volna támogatni a Pápa Városi Óvodák intézményeit, ezért felhívással fordultak a gyerekek felé: rajzolják, fessék, jelenítsék meg azt a lakóházat, épületet, környezetet, ahol élni szeretnének. Dr. Péntek Árpád, az Otthon Centrum Ingatlaniroda helyi franchise partnere elmondta, minden évben megragadják az alkalmat, hogy egy közösséget adományaikkal támogassanak. Ezúttal az óvodákat állították figyelmük középpontjába, ezért hirdették meg a rajzpályázatot.

A gyerekek éltek is a lehetőséggel, rengeteg rajz készült a városi tagóvodákban, ahol az óvónők már előzetesen kiválogatták a legügyesebb alkotásokat, így az ingatlaniroda munkatársai már a legjobb 30 rajz közül választották ki a legszebb hármat. A nyertes gyerekeknek nemcsak oklevélben és elismerésben részesültek, hanem óvodai csoportjuk számára is nyertek nagyszerű játékokat abból az összegből, amelyet az ingatlaniroda ajánlott fel a helyezett intézmények számára.

Az izgalmas játékokat ma délelőtt adták át a Huszár Lakótelepi Óvodában, hiszen ebben az intézményben voltak a legaktívabbak a gyerekek. A díjátadó ünnepségen minden gyermek kapott valami apró ajándékot, így senki tért haza üres kézzel. A legszebb rajz Györkös Gerda volt, aki a Szivárvány Óvoda játékparkját gazdagíthatta kézügyességével. Gerda egy emeletes házban szeretne élni, ezt vetette papírra. Ami a legjobban tetszett a bíráló bizottságnak az az, hogy Gréta a családját is belerajzolta álmai otthonába, sőt még a környezetet is.

Az elkészült gyermekalkotások karácsonyig megtekinthetők az Otthon Centrum kirakatában, a belvárosban.

Képek:

A rajzpályázat díjazottjai:

I. DÍJ: Györkös Gerda
Szivárvány óvoda
Piros csoport

II.DÍJ: Lukács Borbély Melissza
Huszár ltp.-i óvoda
Pillangó csoport

III.DÍJ: Bedecs Boldizsár
Huszár ltp.-i óvoda
Mackó csoport

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-10-07 22:17:33

Választási gyűlést tartott az ellenzéki Hatpárti Választási Együttműködés


ajánlott cikk főképe

2019-11-15 11:17:41

Kozák János lett a PVCNÖ új elnöke


ajánlott cikk főképe

2019-12-05 20:55:02

KELLA koncert a kórházban


ajánlott cikk főképe

2019-12-13 18:10:26

Családi fotóalbum - Oláh Sándorné Nagy Gabriella