Rendkívüli ülésen tárgyaltak a helyi munkahelyek védelméről


2012-12-11 19:56:06  | cikk: mo  | 


Rendkívüli ülésen tárgyaltak a helyi munkahelyek védelméről főképe
Rendkívüli, zárt ülésen tárgyalt ma Pápa Város Önkormányzatának Képviselőtestülete a helyi munkahelyek védelméről. A testület döntéséről dr. Áldozó Tamás az ülést követő sajtótájékoztatón számolt be a sajtó képviselőinek. A polgármester tájékoztatási kötelezettségének eleget téve elmondta, a határozat szerint a képviselőtestület egyetért a helyi munkahelyek védelmével. A munkahelyek védelme és megőrzése érdekében felhatalmazza a polgármestert a Magyarország kormányával szükséges tárgyalások lefolytatására, valamint jognyilatkozatok, intézkedések megtételére.
- Ennek megfelelően nekem most az a feladatom, hogy megkeressem a kormányt és folytassuk azokat a tárgyalásokat, amelyeket már korábban elkezdtünk, és olyan megállapodásra jussunk, amely biztosítja sok száz pápai család egzisztenciáját a jövőre nézve – fogalmazott a polgármester, majd megjegyezte a kormány – az eddigi tapasztalatok szerint – pozitívan áll a helyi munkahelyek védelmére vonatkozó tárgyalásokhoz.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-04 22:06:09

A trianoni békediktátum századik évfordulójára emlékeztek Tapolcafőn


ajánlott cikk főképe

2020-08-13 20:40:42

260 pápai karanténban


ajánlott cikk főképe

2020-05-20 21:32:45

Településkapuk és lámpás kereszteződés


ajánlott cikk főképe

2020-09-23 21:38:20

Dr. Áldozó Tamás: A jelenlegi járványhelyzet súlypontja a megyében nem Pápán van!