Madárfa-avató a Csókai Óvodában


2012-12-11 23:34:13  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Madárfa-avató a Csókai Óvodában főképe
A Csókai Óvodában az óvónők nagy figyelmet fordítanak a környezeti nevelésre, ezért az év során gyakran tartanak zöld ünnepeket. Ilyen zöld ünnepet tartottak ma is, hiszen délután avatták fel Madarak karácsonya címmel a régi madárfát, amelyet szülői és óvónői segítséggel újítottak fel. Ez alkalomból ma délután az óvoda mind a négy csoportja megajándékozta a madarakat eleséggel, amit örömmel akasztottak fel az apróságok a fára.
Intézményünk nemrégiben elnyerte a "Madárbarát óvoda" címet, valamint az ősz során a "Zöld óvoda" címet is. A régi madárfánk már nagyon elkorhadt, ezért a mai napon avattuk fel az újat, amit a madárkák egyből birtokukba is vettek. Ezúton is szeretnénk megköszönni mindenkinek az önzetlen segítségét, hogy hozzájárultak ahhoz, hogy télen is etethessük a madarakat, hisz nélkülük nem lenne ilyen gyönyörű, új madáretetőnk - mondta Tunnerné Buzás Éva tagóvoda-vezető.
Az avatóünnepség után a kicsik és szüleik egy kellemes hangulatú közös adventi kézműves játszóházban vehettek részt az intézmény tornaszobájában. Az apróságok mécsest, képeslapot, angyalka-nyomatot és egyéb ötletes dekorációt készíthettek.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-08-07 22:24:03

Úsztatott akvarell képek a könyvtárban


ajánlott cikk főképe

2020-06-03 22:56:50

Összetartozunk


ajánlott cikk főképe

2020-05-03 21:29:48

Plató koncert Ress Hajnival


ajánlott cikk főképe

2020-04-27 22:25:23

Meglepetés koncertek Pápán