Sorsoltak a Ligakupában


2012-12-14 11:48:20  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Sorsoltak a Ligakupában főképe
A Magyar Labdarúgó-szövetség mai ülésén kisorsolták a Ligakupában a negyeddöntő párosításait. Mint ismert a legjobb nyolc közé a Lombard Pápa mellett a Videoton, a Ferencváros, a Győri ETO, a Debrecen, a Pécs, az Eger és a Budapest Honvéd jutott. A feburár 20-ai első meccsen, és a március 6-ai visszavágón a Lombard Pápa a Ferencvárossal mérkőzik meg. Az időpontokban lehetnek még változások.

A negyeddöntő párosítása:
Videoton – DVSC-TEVA
Eger – Győri ETO FC
Ferencváros – Lombard Pápa
PMFC-Matias – Bp. Honvéd

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-01-30 11:07:43

Minősítési szinteket lőttek


ajánlott cikk főképe

2020-02-19 10:06:04

Kiütéses siker


ajánlott cikk főképe

2020-02-22 16:18:04

Kiütközött az osztálykülönbség


ajánlott cikk főképe

2020-03-24 13:38:24

Atlétika: Füredi Dániel Eb-szintet dobott