Ajándékokkal kedveskedett a Mikulás a PELC focistáinak


2012-12-14 18:27:05  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Ajándékokkal kedveskedett a Mikulás a PELC focistáinak főképe
Hét óvoda és öt előkészítő korosztály mintegy 200 gyermeke gyűlt össze a Városi Sportcsarnokban, ahol a Pápai Egyesített Labdarúgó Club szokásos ünnepváró rendezvényét tartotta. Az ünnepségen természetesen tiszteletét tette a Mikulás, aki a gyerekekkel karácsonyi dalokat énekelt, majd Szűcs Lajos és Nagy Mihály segítségével a jól megérdemelt ajándékokat is kiosztotta a kicsiknek.
- Szeretnénk megköszönni a gyerekeknek és a szülőknek egész éves munkájukat, erről szól ez a mai délután – mondta Nagy Mihály az utánpótlás szakmai igazgatója. Ebben a mai világban ha egy gyermek komoly labdarúgó szeretne lenni, az kizárólag akkor működhet, ha a szülők erkölcsileg és anyagilag is támogatni tudják. A gyereket edzésekre, teremtornákra vitték, biztatták őket, mindenben mellettük álltak, így nekik is nagy köszönet jár. Emellett a gyerekek a tornákon nagyon jó benyomást tettek mindenkire, nem könnyű ilyen fiatalokkal dolgozni, de az edzőktől úgy tudom, mindenki nagyon szorgalmas volt, és jól is viselkedett.
Szűcs Lajos a nézőtéren helyet foglalókról sem feledkezett meg, nekik szaloncukorral kedveskedett, így senki sem tért haza üres kézzel.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-08 11:41:01

Övvizsgával zárult a judotábor


ajánlott cikk főképe

2020-07-15 21:51:56

A második félidőben kijött az osztálykülönbség


ajánlott cikk főképe

2020-06-10 15:53:43

Jógatábor a Várkertfürdő kínálatában


ajánlott cikk főképe

2020-08-22 12:28:40

Már zajlik a 24 órás futás