Zséda megajándékozza a pápaiakat


2012-12-14 19:55:13  | cikk: mo  | 


Zséda megajándékozza a pápaiakat főképe
Karácsonyhoz közeledve Zséda soha nem hagyja magára pápai rajongóit. A selymes hangú énekesnő tavaly egy jótékonysági gálaműsorban lépett színpadra, most azonban egészen különleges ajándékot hozott rajongóinak. A szólókarrierjének 10 éves jubileumát ünneplő Zséda az országos premiert megelőzően elsőként szülővárosában mutatja be Más Világ című jazz koncertjét.
A műsorban elhangzanak az énekesnő legismertebb slágerei, illetve olyan dalok, melyek számára fontosak voltak az eddig vezető úton. De a kivételes hangi adottságokkal megáldott művésznő énekel majd a napokban megjelent Ötödik Érzék című albumáról is.
A koncertnek lesz még egy különlegessége is. Zsédát zongorán a legismertebb dalainak zeneszerzője, Rakonczai Viktor kíséri majd.

További közreműködők:
Kuzbelt Péter - szaxofon
Gyenge Lajos -dob
Hárs Viktor - nagybőgő

Zséda koncertje december 16-án, vasárnap 18 órakor várja a rajongókat a színházteremben.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-11-27 11:56:00

Helyére került a város karácsonyfája


ajánlott cikk főképe

2019-12-02 21:24:20

Hogy kerül a ló a Kék Adventbe?


ajánlott cikk főképe

2019-12-05 15:45:47

Vasárnap zenés adománygyűjtés és jótékonysági ebéd az Esterházy-kastély udvarán


ajánlott cikk főképe

2019-12-30 08:34:15

Hanuka, a fény ünnepe