Közös edzéssel zárta az évet a Koko Gym KSE


2012-12-15 17:55:44  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Közös edzéssel zárta az évet a Koko Gym KSE főképe
A tavalyi év nagy sikerén felbuzdulva a Pápai Gazdasági Szakképző Iskola tornatermében idén ismét összegyűltek pápai, győri, tatabányai harcosok, hogy egy közös edzéssel, majd egy lazítással búcsúzzanak el az igen sűrű és megterhelő versenyszezontól. Közel 60-an vettek részt a tréningen, melyen Kókai Gábor, a Koko Gym KSE győri szakosztályvezetője és Korpics Gábor pápai klubvezető felváltva vezényelte az edzést.
- A pápai és győri K1 csapat, a győri MMA gárda és a tatabányai Mega Tech egyesület thai-bokszosai is részt vettek a mai edzésen, mely jó hangulatban telt – foglalta össze a délutánt Korpics Gábor. A nap azért is jó, mert az új tagok megismerhetik a többi testvérklub versenyzőit, új emberekkel is edzhetnek, természetesen vigyázva a másikra, hiszen a nap a jó hangulatról, a csapatépítésről szól. Sajnálom, hogy Bányász Adrián, a tatabányai klub vezetője betegsége miatt nem lehet itt, bízom benne, hogy legközelebb csatlakozni tud hozzánk. Sűrű volt az idei évünk, a három saját rendezésű gálánk nagyon jól sikerült, a horvátországi világbajnokságról egy arany-, négy ezüst-, és két bronzéremmel tértünk haza. Ezek biztató jelek a jövőre nézve, hasonlóan sikeres 2013-as évben reménykedem. Szeretném megköszönni a szponzorok támogatását, külön kiemelném Kovács László urat, aki a pápai gála főszponzora volt, bízom benne, hogy a későbbiekben egyre többen állnak mellénk.
A közös edzést követően a Várkertfürdőben lazítottak a versenyzők, majd Döbröntén elfogyasztották a közös vacsorát.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-21 09:46:01

Két hazai meccsel zárja a felkészülést a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-06-24 19:49:50

Munkába állt a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-08-21 11:52:11

Megyei derbit vív a Perutz


ajánlott cikk főképe

2020-08-18 09:14:01

Diszkriminálják a pápai kézilabda-szurkolókat