Közös betlehemezés a Pegazus karácsonyi játszóházán


2012-12-16 22:03:24  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Közös betlehemezés a Pegazus karácsonyi játszóházán főképe
A pápai Pegazus Színháznál már évek óta hagyomány, hogy a különböző ünnepkörökhöz kötődően játszóházakra invitálják a kicsiket és szüleiket egyaránt. Így történt ez ma is, karácsony közeledtével.  A gyerekek már reggel kézműves alkotóházban készíthettek karácsonyi díszeket otthonaik csinosítására, majd dr. Mail József apát-plébános megáldotta a színházat. A program keretein belül idén három olyan személynek adták át a Borostyán-díjat, akik sokat segítenek a társulatnak. Idén Éri Jánosné, Presics Renáta és Vásárhelyi Dániel vehette át az oklevéllel és a borostyánnal járó elismerést önzetlen, odaadó munkájáért.
A délelőtt során a társulat bemutatta a Hottentotta című zenés bábjátékot, majd játékos adventi négypróba várta a bátrakat. A program karácsonyi interaktív játékkal zárult, melyen együtt énekeltek a szülők, gyerekek és a társulat tagjai.
Azokat, akik a nagy játék hevében elfáradtak, ínycsiklandó sütemények és forró tea várta.
A Pegazus-karácsony ezzel nem ért véget, este fél 6-tól a Fő téren az érdeklődők a Fény és tiszta ünnep árad című összeállításukat láthatták.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-09-07 15:52:56

Egy orvoslátogató fertőzött a pápai kórházban- Zárlatot rendeltek el a kórház belgyógyászati és szülészet-nőgyógyászati osztályain


ajánlott cikk főképe

2020-09-23 11:21:14

Jótékonysági futás: Eddig több mint 300 ezer forint gyűlt össze


ajánlott cikk főképe

2020-09-17 18:48:54

Bontják a várkerti térköves járdákat


ajánlott cikk főképe

2020-05-18 13:26:28

Húsz százalékos az óvodai kihasználtság