Karácsonyi díszeket készíthettek a gyerekek


2012-12-16 22:05:20  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Karácsonyi díszeket készíthettek a gyerekek főképe
A Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ idén is megszervezte a családi hétvégét a karácsony jegyében, melyet ezúttal a volt Pártházban tartottak.  A gyerekek szüleikkel ötletesebbnél ötletesebb díszeket, ajándéktárgyakat készíthettek a szeretet ünnepére természetes anyagokból. Az egyes asztaloknál asztaldíszt, fadíszt, csuhé angyalt, valamint gyöngyből és újrahasznosítható anyagokból díszeket készíthettek a résztvevők.
Szanyi Kata édesapjával és barátnőjével érkezett a karácsonyi alkotóházba, ahol fa-és asztaldíszt készített. A kislány már nagyon várja a karácsonyt, a lakást már fel is díszítették az ünnepekre.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-12-07 16:52:31

Élőben a Kossuth Rádióban


ajánlott cikk főképe

2019-10-31 19:14:43

Újabb nyerteseinknek adtuk át az ajándékot


ajánlott cikk főképe

2020-01-07 22:24:42

Új utakon - Festménykiállítás a könyvtárban


ajánlott cikk főképe

2019-09-28 13:20:07

Mesepiac a Református Ótemplom udvarán