Az időseket is karácsonyi műsor várta a színházban


2012-12-17 15:46:06  | cikk: mo  | 


Az időseket is karácsonyi műsor várta a színházban főképe
Akárcsak a gyermekeket, az időseket is karácsonyi műsorral és egy kis ajándékkal lepte meg Pápa Város Önkormányzata és az Egyesített Szociális Intézmények (ESZI) ma délután. A Jókai Mór Művelődési és Szabadiddő Központ színháztermében tartott rendezvényen a Tarczy Lajos Általános Iskola diákjai és pedagógusai segítették a közönséget az ünnepre való felkészülésben. A programon részt vett dr. Áldozó Tamás polgármester, Unger Tamás alpolgármester, a képviselőtestület tagjai, az ESZI munkatársai, valamint Keith P. Boone ezredes, a Nehéz Légiszállító Ezred paramcsnoka és felesége, Leslie.

A rendezvényen Áldozó Tamás köszöntötte karácsonyi gondolatokkal a megjelenteket. A polgármester azt hangsúlyozta, manapság a legdivatosabb közhely, hogy rohan a világunk és gyorsan változik minden. Vélhetően régen sem volt ez másként, és csupán azért érezzük, hogy az év 52 hetében rohannak mellettünk a pillanatok, mert van az esztendőben egy időszak, amikor lelassul minden, és talán egy pillanatra meg is áll az idő.
- Ez a pillanat, amikor kirekesztődik a világ, amikor nincsnek hírek a tévéből, nincsenek reklámújságok, amikor csend van. Amikor egymásra figyelünk, magunkra és a családtagjainkra, 24-én szenteste. Amikor meggyújtjuk a gyertyát. Mi ezt a pillanatot szeretnénk közösen megidézni ezen a mai délutánon, hiszen advent erről a készülődésről szól – foglalmazott a polgármester.

Az ünnepre való felkészülést a Tarczy Lajos Általános Iskola műsora segítette, melyet Győrffyné Mátis Márta és Lombosi Anikó állított színpadra. A közel 90 diák és pedagógus részvételével zajló ünnepi produkcióban dalok, versek és kórusművek idézték meg a karácsony meghitt hangulatát.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-05 13:07:16

Részlegesen feloldották a látogatási tilalmat a szociális intézményekben


ajánlott cikk főképe

2020-08-04 13:36:57

Az augusztus 20-ai ünnepséget megtartják, de a borfesztivált elhalasztják városunkban


ajánlott cikk főképe

2020-05-20 22:12:01

Elkészült a víztorony tetőszigetelése


ajánlott cikk főképe

2020-08-11 13:41:43

Ismét kell maszkot viselni a szentmiséken