A jól végzett munka megünneplése – Évzáró ünnepség a Tapolcafői Kertbarát Körnél


2012-12-18 01:20:44  | cikk: pt  | fotó: pt, Somogyi Zoltán  | 


A jól végzett munka megünneplése – Évzáró ünnepség a Tapolcafői Kertbarát Körnél főképe
Megtartotta évzáró rendezvényét a Tapolcafői Kertbarát Kör: a vidám hangulatú összejövetelen az elnökség beszámolt az egyesület éves munkájáról, és persze a közös munka megünneplése sem maradt el.
A Tapolcafői Művelődési Házban zajló esemény elején Horváth Endre, a Tapolcafői Kertbarát Kör elnöke mondott köszöntőt, majd Bali Istvánné elnökségi tag ismertette a civil szervezet eseményekben gazdag 2012-es esztendőjét.
A kertbarátok a hagyományokhoz híven névre szóló ajándékokkal köszöntötték a kerek születési évfordulót ünneplő tagjaikat, közéjük idén Banai Ferenc, Dreisziger József, Körmendi Lászlóné, Mándl Ferenc, dr. Molnár Pál, Papp Lajos, valamint Rosta Endréné tartozott.
Ezt követően karácsonyi ajándékozás, közös vacsora, illetve A három grácia nevű pápai formáció régi slágereket felvonultató zenés műsora színesítette a programot.
– Az idei évben egyebek mellett részt vettünk a Pápai Agrárexpón, ellátogattunk a bajai halászléfesztiválra, vendégül láttuk a felvidéki Tardoskeddről érkező testvércsoportunkat, majd pedig mi is meglátogattuk őket. Emellett aktívan részt vettünk például a falunap, a majális és a szüreti felvonulás lebonyolításában, továbbá megszerveztünk számos előadást, egy fotópályázatot, illetve egy kiállítást, valamint kiadtunk egy kétéves naptárat – sorolta hírportálunknak Bali Istvánné. Mint mondta, legközelebb 2013 januárjában ülnek össze a kertbarátok, ekkor állítják össze a következő év programját, amelynek legfontosabb eleme egy malomkerék felállítása lesz a Tapolcafői Forrás Tanösvényen.

Képek:


Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet