Lopott biciklik a pápai piacon


2012-12-18 08:18:36  | cikk:  | 


Egy sárvári férfi kereste meg szerda reggel a Pápai Rendőrkapitányság két járőrét azzal, hogy a pár napja tőle és szomszédjától ellopott kerékpárokat a pápai használtcikk piac egyik árusánál fedezte fel.

A sértett elmondta, hogy 2012. december 8-án, az esti órákban egy sárvári lépcsőházából tűntek el a lelakatolt kerékpárok. A lopás tényét ugyan bejelentette a helyi rendőrségen, de ő sem maradt tétlen, és a biciklik keresésére indult. A napokban több Sárvár környéki piacot is felkeresett, végül a pápai „lomis” piacon járva bukkant a két járműre. Ezt követően nem az árust kérte számon, hanem a pápai rendőrökhöz fordult segítségért. A járőrökkel közölte az ellopott kerékpárok típusát, színét, valamint azok számát is, így a rendőrök egyértelműen megállapították, hogy valóban a tőle és szomszédjától ellopott kétkerekűeket találta meg.

Az árust a rendőrök előállították a kapitányságra. A pápai férfi – állítása szerint – aznap hajnalban vásárolta a nagy értékű bicikliket egy ismeretlen személytől, mindössze 10.000 Ft-ért.

Képek:

nincsenek képek

A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-10-07 14:51:59

Bűnmegelőzési előadás az időseknek


Négy hatóság is körözte a 21 éves pápai férfit.

A járőrök 2020. január 20-án délelőtt Pápa belterületén igazoltattak egy 21 éves helyi lakost. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a férfi ellen a Győri és a Pápai Rendőrkapitányság, valamint a Veszprémi és a...

2020-01-22 10:50:22

Több elfogatóparancs volt ellene érvényben


Lopás miatt indult nyomozás egy 28 éves férfi ellen, a Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

Az eljárás adatai alapján a bűncselekmény sértettje 2019. szeptember 17-én a hajnali órákban értesítette a rendőrséget arról, hogy az egyik pápai üzlet előtt lezáratlan...

2019-10-15 15:06:52

Pénztárcát lopott az autóból... elfogták


ajánlott cikk főképe

2020-02-07 12:22:08

Diákokat ellenőriztek Pápán