Lopott biciklik a pápai piacon


2012-12-18 08:18:36  | cikk:  | 


Egy sárvári férfi kereste meg szerda reggel a Pápai Rendőrkapitányság két járőrét azzal, hogy a pár napja tőle és szomszédjától ellopott kerékpárokat a pápai használtcikk piac egyik árusánál fedezte fel.

A sértett elmondta, hogy 2012. december 8-án, az esti órákban egy sárvári lépcsőházából tűntek el a lelakatolt kerékpárok. A lopás tényét ugyan bejelentette a helyi rendőrségen, de ő sem maradt tétlen, és a biciklik keresésére indult. A napokban több Sárvár környéki piacot is felkeresett, végül a pápai „lomis” piacon járva bukkant a két járműre. Ezt követően nem az árust kérte számon, hanem a pápai rendőrökhöz fordult segítségért. A járőrökkel közölte az ellopott kerékpárok típusát, színét, valamint azok számát is, így a rendőrök egyértelműen megállapították, hogy valóban a tőle és szomszédjától ellopott kétkerekűeket találta meg.

Az árust a rendőrök előállították a kapitányságra. A pápai férfi – állítása szerint – aznap hajnalban vásárolta a nagy értékű bicikliket egy ismeretlen személytől, mindössze 10.000 Ft-ért.

Képek:

nincsenek képek

A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

A Pápai Rendőrkapitányság egyedi azonosító jellel visszaélés miatt indított nyomozást egy 38 éves helyi lakos ellen.

Egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik nyomozás egy 38 éves pápai lakos ellen. A gyanú szerint a férfi 2020. május...

2020-05-07 13:44:14

Rendszámot cserélt a férfi, a rendőrök elfogták


ajánlott cikk főképe

2020-09-03 14:25:33

Lezárt ügy: A gyanú szerint ittasan vezetett a férfi, majd balesetet okozott


A Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

A helyi férfi 2020. augusztus 7-én délután egy pápai áruházban a táskájába különböző termékeket pakolt ötezer forintot meghaladó értékben, majd az üzlet zöldség osztályán vásárolt, ahol a korábban lemért termékekhez továbbiakat...

2020-08-12 15:15:31

Lezárt akta: csalni akart a pénztárnál az 51 éves férfi, de lebukott


ajánlott cikk főképe

2020-05-13 13:50:57

Tárgyjutalmat vehetett át a pápai kapitányságvezető