Sakk: VÁRosi Kupa


2012-12-18 16:52:03  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Sakk: VÁRosi Kupa főképe
Múlt hétvégén Ajkán a 19. alkalommal megrendezett VÁRosi kupa elnevezésű gyerekversenyen vett részt a Pápai SE sakk szakosztálya. A kupa különös neve onnan ered, hogy korábban Sümegen rendezték a várban, onnan maradt ez a fantázianév. Nemcsak a kicsik ültek asztalhoz, ugyanitt és ugyanekkor rendezték meg a Veszprém megyei senior versenyt is. Az eredményeket Kiss Csaba szakosztályvezető ismertette.
- A 2002-ben vagy később született lányok mezőnyében ötfordulós körmérkőzést játszottak, Domonkos Eszter (Erkel) első helyet szerzett, ugyanebben a csoportban Tardos Luca (Tarczy) második, és Czemmel Viktória (Tarczy) harmadik lett. Az 1998-2001-es születésű fiúk mezőnyben Döbröntei Dávid (Weöres) hétfordulós svájci rendszerben játszott, végül bronzérem került a nyakába. A senior versenyben Katona György szintén bronzérmes lett.
A szakosztályvezető hozzátette, legközelebb január első hétvégéjén a gyerekekkel és felnőttekkel Ajkára, a MAL - kupára utaznak.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-08 10:36:05

A maratoni távra is várják a jelentkezőket


ajánlott cikk főképe

2020-07-07 13:33:28

Tagokat is toboroztak a kézitáborban


ajánlott cikk főképe

2020-07-01 23:20:05

Meggyőző játék, szép Perutz gólok


ajánlott cikk főképe

2020-09-15 16:47:31

Koronavírus: Tesztelik a Perutz FC-t