Karácsonyi süteménykóstoló délután a Tarczyban


2012-12-18 18:52:13  | cikk: mo  | 


Karácsonyi süteménykóstoló délután a Tarczyban főképe
Roskadásig teltek az asztalok karácsonyi süteményekkel a Tarczy Lajos Általános Iskola hagyományos sütikóstoló partiján ma délután. Az intézmény négy éve folyamatosan megszervezi a népszerű programot a kéttannyelvű tagozaton tanuló diákok és szüleik bevonásával. Nagy Gabriella, az alsós munkaközösség vezetője elmondta, rendkívül hálásak a szülőknek, hiszen a karácsonyi készülődés közepette mindig gyönyörű sütikölteményeket készítenek. Így volt ez most is, amikor a legkülönfélébb karácsonyi édességek garmadájából csemegézhettek a diákok és szüleik. A tradicionális magyar sütemények mellett megjelentek a svéd édes finomságok is. Volt mézeskalács, bejgli, majomkenyér, kókuszkocka, többféle muffin, sós aprósütemények, kuglófok, keksztekercs, puszedli, csokitorta, almás sütemények, gyömbéres kuglóf – szinte lehetetlen felsorolni, hányféle édes finomság illata töltötte be a Tarczy-iskola tantermét ma délután. A svéd gyömbéres kuglófot, az intézményben tanuló egyetlen svéd kislány, Elvira édesanyja készítette. A kislány szülei tavaly is nagy örömmel vettek részt a programon, akkor egy sáfrányos tortát hoztak kóstolóba a gyerekeknek.  
Nagy Gabriella elmondta azt is, a süteménykóstoló délután nem titkolt célja, hogy felelevenítse a hagyományokat és ünnepre hangolja a gyerekeket.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-12-08 23:46:27

335 ezer forint adomány a beteg gyermekek javára


ajánlott cikk főképe

2019-11-30 22:36:02

Boldog születésnapot, Petőfi!


ajánlott cikk főképe

2019-10-08 08:17:47

"A személyesség a legfontosabb" - Prőhle Gergely volt a vendég


ajánlott cikk főképe

2019-09-30 22:37:13

Meseterápiás foglalkozás a könyvtárban