Karácsonyi vásár a Tarczyban


2012-12-18 19:10:29  | cikk: mo  | 


Karácsonyi vásár a Tarczyban főképe
Mint minden oktatási intézmény, a Tarczy Lajos Általános Iskola is számos programmal igyekszik ünnepre hangolni a gyerekeket. Egyrészt ezt a célt szolgálja az intézmény hagyományos karácsonyi vására, melyet már ötödik esztendeje szerveznek meg az iskolában. A vásárban apró ajándékokat kínálnak az érdeklődőknek, s a bevételt pedig az alsó tagozatos osztályokra fordítják.
Hortobágyiné Bors Judit, a karácsonyi vásár szervezője érdeklődésünkre elmondta, egyre népszerűbb a program mind a szülők, mint a gyerekek körében. Az apró ajándékok közt mindenki megtalálja a számára megfelelőt. A pedagógus hangsúlyozta azt is, a kézműves ajándéktárgyak elkészítésében az iskola teljes közössége részt vesz, hiszen számos foglalkozást szerveztek a vásárt megelőzően, ezenkívül sok szülő is hozzájárult kreativitásával a program sikeréhez. Így a gyerekek, a pedagógusok és a szülők együttes munkája nyomán állhatott össze a kínálat, melynek bevételét jó célokra fordítja az iskola. Angyalkák, papírdíszek, mécsestartók, képeslapok, asztaldíszek, karácsonyfa díszek és megannyi egyedi, kézzel készített ajándék közül válogathat a látogató. Hortobágyiné Bors Judit hozzátette, egyre népszerűbb a karácsonyi vásár, ezt mutatja az első nap mérlege, hiszen már most sok ajándéktárgy hiányzik a polcokról. A vásár nyomán tavaly is gazdag karácsonya volt az osztályközösségeknek, akkor 10 ezer forintból vásárolhattak a készségfejlesztő eszközöket, játékokat az osztályfőnökök. A készlet még tart, a vásár holnap folytatódik: az apró ajándéktárgyak közül 7:15-8:00 és 15:00-16:30 között lehet válogatni.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-30 13:54:42

Szerelik a közlekedési lámpákat a Somlai úton


ajánlott cikk főképe

2020-09-05 06:35:53

Elbúcsúztatták a nyarat a fúvósok


ajánlott cikk főképe

2020-05-09 18:23:39

Készül az új út az iparterületek kiszolgálására


ajánlott cikk főképe

2020-09-30 20:43:50

Csütörtöktől lámpák irányítják a forgalmat a Somlai úton