Eszlátyi és Michel sem győzte meg a Lombard Pápa vezetőit


2012-12-18 20:21:25  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Eszlátyi és Michel sem győzte meg a Lombard Pápa vezetőit főképe
A labdarúgó NB II nyugati csoportjának 14. helyén álló BKV Előre keretéből Eszlátyi István és Victor Michel is pályára lépett a Ligakupában a Lombard Pápa színeiben. Az nso.hu szerint a két játékosra nem tart igényt Zsivóczky-Pandel Gyula, így a labdarúgók vissza is tértek Menczeles Iván vezetőedző alakulatához. A közlekedésiektől a korábban szintén Pápán szereplő Dóczi Krisztián és Nagy Gergő is távozik.
Ahogy az ilyenkor lenni szokott, számos pletyka merült fel a lehetséges érkezőkről és távozókról, egyes hírek szerint a korábbi ferencvárosi Marek Heinz érkezhet, Maric és/vagy Cekulajevs helyére, Dlusztus András iránt pedig a Lech Poznan érdeklődik. Konkrétum egyelőre nincs, amint hivatalos bejelentésre kerül sor, arról természetesen azonnal beszámolunk.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-10-14 16:58:20

Megőrizte hazai veretlenségét a pápai kosárcsapat


ajánlott cikk főképe

2019-10-25 21:32:25

Világbajnokok a pápai légtáncosok


ajánlott cikk főképe

2020-01-22 17:04:17

Magabiztosan nyert az Ajka


ajánlott cikk főképe

2019-09-29 18:46:49

Irmes a padról beszállva döntött