Megajándékozták a beteg gyerekeket


2012-12-19 16:54:01  | cikk: mo  | 


Megajándékozták a beteg gyerekeket főképe
A pápai Megújulás Klub tagjai évente két alkalommal fekeresik a kórházban ápolt gyermekeket, hogy kedves ajándékaikkal, édes finomságokkal és gyümölccsel csaljanak mosolyt a kis betegek arcára. Az emlőműtött hölgyeket tömörítő civil szervezet tagjai kiemelt jelentőséget tulajdonítanak a gyermeknapnak és a karácsonynak, hiszen ezen alkalmakkor mindig megjelennek a gyermekosztályon. Hörömpöly Imréné érdeklődésünkre elmondta, tagságuk nagyon jól tudja, milyen nyomasztó tud lenni a kórház falai között eltöltött idő, a betegségről nem is beszélve. Ezért tartják fontosnak, hogy adományaikkal megkönnyítsék a gyerkekek számára ezt az időszakot – foglalta össze a klubvezető.

A kórház gyermekosztályán ápolt nyolc beteg örömmel választott az édes finomságok és a Megújulás Klub tagjai által gyűjtött plüssjátkok közül. A klubtagok körében ugyanis hagyomány, hogy ilyenkor a családban megunt játékokat gyűjtik össze, s hozzák el a kis betegeknek. Ezenkívül a közösség csekély összeggel járul hozzá a könnyű édességek és gyümölcsök megvásárlásához. A gyerekek azonnal birtokba is vették a játákokat, a látogatás valóban örömöt csalt beteg arcocskájukra. És bár az ünnepekre már hazamehetnek, a kórházban eltöltött néhány napot elviselhetőbbé teszi a klub karácsonyi ajándéka.

A látogatáson részt vett dr. Bagoly Katalin, a pápai Onkológiai Gondozó és Szakrendelő főorvosa is, aki már 22 éve ápol szoros kapcsolatot a Megújulás Klubbal. A főorvos-asszony hangsúlyozta, öröm ez az intézmény számára is, és öröm a klub tagjainak is, hiszen a jót, amit kaptak, most továbbadhatják.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-08-10 13:20:53

Újra kell az arcmaszk a piacon


ajánlott cikk főképe

2020-06-11 21:04:12

Rendhagyó módon veszik át érettségi bizonyítványaikat a végzősök


ajánlott cikk főképe

2020-09-12 17:12:36

A Forrás Napja szolidan


ajánlott cikk főképe

2020-08-07 16:51:46

Kiszabadítják a fákat az aszfalt fogságából