Jó tanuló, jó sportoló díjátadó


2012-12-20 18:19:08  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Jó tanuló, jó sportoló díjátadó főképe
Az önkormányzat ebben az esztendőben is díjazta az országos versenyeken kiemelkedő eredményeket elért sportolókat, tanulókat és felkészítőiket. 2012-ben is sokan nyújtottak kiemelkedő teljesítményt, így közel 200-an részesültek díjazásban. Az ünnepség a Weöres Sándor Általános Iskola 4/A és 4/B osztályosainak zenés műsorával indult, majd dr. Áldozó Tamás köszöntötte a megjelenteket. A polgármester kiemelte, bár az önkormányzat, mint fenntartó és néhány intézmény viszonya megváltozik 2013.január 1-től, biztosak lehetünk benne, nem ez volt az utolsó hasonló rendezvény, hiszen a város mindig is elismerte és ezután is jutalmazza a kiemelkedő eredményeket elért tanulókat, sportolókat, tanárokat, edzőket.
- Örülök annak, hogy ilyen szép számban értek el eredményeket a pápai fiatalok, külön köszöntöm azokat, akik évről-évre megteszik ezt, és régi ismerősként köszönthetjük egymást, azoknak pedig, akik most vannak itt először, számukra biztató példa lehet, hogy ez a jó teljesítmény megismételhető, hosszú távon fenntartható.

A polgármester hozzátette, a sok-sok jó eredmény mindannyiunkat gazdagít, a várost színesíti, ennek elismeréseként vehetik át jól megérdemelt jutalmukat.

A díjazottak névsora letölthető ITT!

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-03 11:32:03

Jótékonysági futóversenyt rendeznek


ajánlott cikk főképe

2020-08-23 21:59:00

Közel állt a pontszerzéshez a Perutz


ajánlott cikk főképe

2020-07-21 09:46:01

Két hazai meccsel zárja a felkészülést a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-07-14 20:23:44

Teltházzal működik az úszótábor