Karácsonyi műsor a katolikus iskola diákjai előadásában


2012-12-20 21:33:23  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Karácsonyi műsor a katolikus iskola diákjai előadásában főképe
A negyedik adventi gyertya fellobbanásával kezdődött ma délután a Szent István Római Katolikus Általános Iskola hagyományos karácsonyi műsora a Nagytemplomban. A karácsonyi összeállításban az intézmény alsós és felsős diákjai adtak műsort a jelenlevőknek. A szép számban megjelenteket Takácsné Gombási Gyöngyi igazgatónő köszöntötte.
- Az idei évben első alakalommal, hagyományteremtő szándékkal rendeztünk karácsonyi jótékonysági vásárt. A kezdeményezés célja, hogy az iskolánkban tanuló rászoruló diákokat támogassuk. Karácsonykor még fontosabb odafigyelni egymásra, s törődni egymással. Ezért pedagógusok, szülők és tanulók készítettek apró ajándékokat, fadíszeket, amelyeket ma délután meg is lehetett vásárolni - tájékoztatta hírportálunkat az igazgatónő.
A lelki ráhangolódás ezzel nem ért véget, hiszen holnap délelőtt a KELLA együttes ad karácsonyi műsort, majd ünnepi szentmisén vesznek részt a tanulók. A program délután zárul egy vetélkedővel, amelyet Szent István vértanúról neveztek el.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-01-09 21:40:26

Bem József megyei matematika verseny a Weöresben


ajánlott cikk főképe

2020-02-13 11:54:04

A Fenyvesben is dőltek ki fák - folytatni kell a megkezdett munkát


ajánlott cikk főképe

2019-12-07 16:52:31

Élőben a Kossuth Rádióban


ajánlott cikk főképe

2020-01-09 17:57:38

Nőtt a házasságkötések és a gyermekszületések száma Pápán 2019-ben