Köszöntötték az intézményvezetőket


2012-12-21 19:47:36  | cikk: mo  | 


Köszöntötték az intézményvezetőket főképe
Egész éves munkájukért, együttműködésükért mondott köszönetet Pápa polgármestere az önkormányzati intézmények és az önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságok vezetőinek ma délután. A régi-új Városháza épületében tartott rendezvényen dr. Áldozó Tamás egy színes Pápa-címerrel ajándékozta meg mindazon intézmények vezetőit, amelyek 2013-tól állami fenntartásban működnek tovább, vagy már ebben az évben állami kézbe kerültek.
A polgármester köszöntőjében úgy fogalmazott, legyen ez a címer emlékeztető.
- Emlékeztessen ez a címer mindenkit, oktatási intézményben gyereket, pedagógust, szülőt arra, hogy ők továbbra is ennek a városnak a szövetébe tartoznak. Az intézmények továbbra is pápaiak, az ott dolgozók továbbra is felelnek a pápai polgároknak, a gyerekek pedig érezzék, hogy ők egy olyan városban tanulnak, ahol mindig fontos volt az, hogy kifejezett kapcsolatuk legyen szülőhelyükkel – mondta el a polgármester, majd megköszönve az eddig végzett lelkiismeretes munkát, átnyújtotta a Pápa-címereket az iskolaigazgatóknak és intézményvezetőknek.

Áldozó Tamás tájékoztatott arról, hogy az állam folyamatosan vesz át feladatokat az önkormányzatoktól. Ebben az évben állami kézbe került a fekvőbeteg ellátás és a tűzvédelmi, tűzrendészeti feladtok is. 2013 januárjától ugyanez a folyamat zajlik az oktatás területén is.

A polgármester érdeklődésünkre elmondta azt is, 2012 sok munkával terhes, de eredményeket hozó év volt. A város jól gazdálkodott a rábízott vagyonnal és pénzzel. Tartalékai vannak, biztonsággal működteti az intézményeit és futotta fejlesztésekre is – tette hozzá Áldozó Tamás. 
- A helyi gazdaság – a gazdasági válság ellenére – 2012-ben erősödött. Üzemcsarnokokat építettek ebben az évben, vagy kezdték meg építésüket. Több száz új munkahely keletkezett a városban, a nehéz idők ellenére a Pápai Hús 1913 Kft. állja a sarat, és az önkormányzatnak van eszköze arra, hogy a munkahelyek védelme érdekében fellépjen a társaság megerősítésére. Összességében elmondhatom, ennél rosszabb esztendő ne következzék, jobb, az jöhet – hangsúlyozta a polgármester. 

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-12-02 07:38:13

Megnyílt a jégpálya a kastélyudvaron


ajánlott cikk főképe

2019-11-15 20:43:36

Négy épületen dolgoznak a kivitelezők az energetika projekt keretében


ajánlott cikk főképe

2019-12-06 09:13:22

A digitális világ, ami összehoz


ajánlott cikk főképe

2019-12-19 22:54:04

Megalakult a részönkormányzat a hegyekben is