„Az ünnep azért van, hogy egymással foglalkozzunk…” - Karácsonyi ünnepség Tapolcafőn


2012-12-22 09:18:57  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


„Az ünnep azért van, hogy egymással foglalkozzunk…” - Karácsonyi ünnepség Tapolcafőn   főképe
Zsúfolásig telt a tapolcafői művelődési ház, hiszen tegnap este tartották a hagyományos nyugdíjas karácsonyt. A rendezvényen Zsegraics Gyula, a részönkormányzat vezetője köszöntötte a megjelenteket, majd Unger Tamás kívánt kellemes ünnepeket az időseknek.
- Az ünnep azért van, hogy semmi mással ne foglalkozzunk, csak egymással. Azzal, hogy szeretjük egymást, s ezt elmondjuk és kifejezzük egymásnak. Elmondják a gyerekek, amikor ajándékot készítenek, rajzolnak. A felnőttek, amikor társasjátékot játszanak, diafilmet vetítenek, hóembert építenek és nagyon-nagyon finom ennivalókat főznek. S elmondják akkor is, amikor együtt várják a szenteste, s vele az ajándékok megérkezését is.
A karácsonyi műsort ezúttal a tapolcafői óvoda kicsinyei adták, s tették még szebbé a várakozás időszakát. A részönkormányzat ajándékokkal lepte meg az ovisokat.
Végül Apostol Pál református lelkipásztor egy megható történettel tette még bensőségesebbé a várakozás időszakát, majd kívánt áldott ünnepeket.
A részönkormányzat vezetője az ünnepség kapcsán elmondta, idén is több mint kettőszáz nyugdíjast hívtak meg a műsorra. Az ünnepi programon adták át Pápa Város Önkormányzatának ajándékcsomagjait is és a műsor után szeretetvendégségre várták a meghívottakat.
A nyugdíjas karácsony jó hangulatú beszélgetéssel zárult.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-08-27 21:25:54

31/12/21 - folyamatosan csökken az érvényben lévő karanténok száma


ajánlott cikk főképe

2020-07-02 22:59:09

Dalos Fő tér


ajánlott cikk főképe

2020-07-15 17:29:10

Alszámla a zsinagóga felújítására


ajánlott cikk főképe

2020-08-18 12:39:26

Szövetkezeti boltot nyitott Lovászpatona és Nyárád a pápai piacon