Az erkelesek is jártak a Parlamenti Gyermekkarácsonyon


2012-12-28 11:48:55  | cikk: Babos Petra  | 


Az erkelesek is jártak a Parlamenti Gyermekkarácsonyon főképe
2012. december 22-én a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat meghívására 35 erkeles tanuló vehetett részt a Parlamenti Gyermekkarácsonyon. A felejthetetlen élményekről Heizer Zoltánné iskolaigazgató számolt be hírportálunknak.
- Nagy izgalommal és örömmel indult a csoport a kora reggeli órákban a főváros felé.
A Parlamentben két udvarias és kedves kormányőr fogadta a delegációt, egész nap ők kísértek bennünket a különböző helyszínekre. A beléptetés utána narancssárga sapkát kaptunk, így könnyű volt megkülönböztetni bennünket a több mint 800 gyermek között. Először tízóraival kedveskedtek nekünk az ország házában, majd a gyönyörűen feldíszített főlépcsőn, párnákon helyezkedtünk el. Kövér László, az Országgyűlés elnöke és Edvi Péter, a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat elnöke köszöntője után átadták az Országház kulcsát a gyermek házelnöknek és alelnököknek, majd zenés karácsonyi program kezdődött. A fellépők között volt: Csobot Adél, Antal Timi, Oláh Gergő, a Budapesti Operettszínház sztárjai,Malek Andrea és Korpás Éva zenekara. Óriási sikerük volt, hatalmas tapsvihar köszönte meg a fellépésüket. Az ünnepi ebéd elfogyasztása után is még számtalan meglepetés várta a gyerekeket. A Felsőházi teremben Gubás Gabi és zenekara, a Vadász teremben „csodák palotája” várt bennünket és találkozás az x Faktor idei első három helyezettjével. A Déli társalgóban legendás sportolókkal találkozhattunk. A csodálatos Gobelin teremben Székelyföldi Legendárium, a dunai folyosón kézműves foglalkozás, arcfestés, buborékfújás és lufihajtogatás tette még izgalmasabbá a napot. Kora délután visszaadták a gyerekek a Parlamentet a felnőtteknek, megköszönve, hogy felejthetetlenné tették számukra ezt a karácsonyt. Jó volt látni a sok boldog gyermekarcot. A kis csapat óriási élményekkel gazdagodva, valamint a képviselőktől kapott ajándékokkal megrakott hátizsákkal ért kissé fáradtan, de nagyon boldogan haza – számolt be élményeikről Heizer Zoltánné.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-18 15:24:47

Augusztusban lehet az első városi nagyrendezvény


ajánlott cikk főképe

2020-09-30 20:43:50

Csütörtöktől lámpák irányítják a forgalmat a Somlai úton


ajánlott cikk főképe

2020-08-17 17:06:22

Elhunyt az egyik koronavírusos idős beteg


ajánlott cikk főképe

2020-06-19 11:04:55

Holnap nyit a Kékfestő Múzeum megújult kiállítása