Maricra fáj az ETO foga?


2013-01-03 18:04:32  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Maricra fáj az ETO foga? főképe
A csakfoci.hu úgy tudja, hogy jelenleg Goran Maric az elsőszámú kiszemelt csatárposztra Győrben. Mint ismert, az ETO mindenképp szeretné megerősíteni a támadósorát. Pintér Attilának, a győriek vezetőedzőjének nagyon tetszett Rafael Burgos, valamint Goran Maric játéka is, de a salvadori csatár ebben a szezonban már nem válthat csapatot, így minden bizonnyal a Lombard csatárának szerződtetése kerülhet előtérbe.
- Valóban felmerült Maric megszerzése, de élő szerződés köti Lombard Pápához, és egyelőre nem tudni, hogy mi lesz a sorsa - mondta Klement Tibor, az ETO ügyvezetője a csakfoci.hu-nak.
A Lombard játékosai hétfőn délelőtt 10 órakor találkoznak a Perutz Stadionban, ahol megkezdik a felkészülést a bajnoki folytatásra, hogy Mariccsal vagy nélküle, egyelőre nem lehet tudni. Maric visszatérése óta nyolc alkalommal volt eredményes a bajnokságban, mellyel vezeti a pápaiak házi góllövőlistáját.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-01-22 17:04:17

Magabiztosan nyert az Ajka


ajánlott cikk főképe

2019-11-11 10:17:21

Első idegenbeli sikerét aratta a Concordia Motax KC


ajánlott cikk főképe

2020-02-22 16:18:04

Kiütközött az osztálykülönbség


ajánlott cikk főképe

2019-12-23 20:12:41

A Katalák csapata volt ismét a legjobb