Megyei Tollaslabda Diákolimpia


2013-01-05 14:41:38  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Megyei Tollaslabda Diákolimpia főképe
A sportág népszerűsítése, a sportolási lehetőség biztosítása illetve az indulási jogosultság megszerzése a területi („B” kategóriás) döntőre volt a tétje a megyei megmérettetésnek, melyet hagyományosan a Weöres Sándor Általános Iskola tornatermében bonyolítottak le. A diákolimpia versenykiírása szerint öt korcsoportban léptek pályára a versenyzők, a területi döntőre az 1-4. helyezettek juthattak tovább.
- „B” kategóriában csak azok indulhattak, akik a Magyar Tollaslabda Szövetség hivatalos ranglistáján a saját korosztálya 1-6. helyezettjei között nem szerepelnek - mondta el Horváth Attila, a Versenybíróság elnöke. Akik itt voltak, jó meccseket játszottak, és ha az eredményeket nézzük azok jutottak tovább, akikre számítani lehetett. Sajnálom, hogy volt olyan versenyző, aki nem nevezett a mai napon, pedig tavaly országos bajnok volt. Összesen 40 sportoló kvalifikálhatta magát a februári területi megmérettetésre, ennyien azonban nem lesznek, hiszen volt olyan korcsoport, ahol csak két induló volt.
Horváth Attila hozzátette, a tavalyi év eredményei alapján a pápaiak jó eséllyel az országos döntőre, hiszen Veszprém megye erős B kategóriás mezőnnyel rendelkezik.

A továbbjutók névsora itt.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-02 14:30:17

Az országos döntőre készültek


ajánlott cikk főképe

2020-01-19 19:51:38

Két korosztálynak rendezett teremtornát a PELC


ajánlott cikk főképe

2020-01-12 17:53:19

Terematlétika bajnokság


ajánlott cikk főképe

2020-03-01 17:08:09

59 gólt dobott a pápai kézilabdacsapat