Lombard Pápa: Sekourt visszarendelte a Diósgyőr


2013-01-09 17:05:55  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Lombard Pápa: Sekourt visszarendelte a Diósgyőr főképe
Tavasszal nem láthatjuk Lombard mezben a DVTK csapatából kölcsönben Pápán szereplő francia - marokkói középpályást, Youssef Sekourt. A játékos ugyanis nem tér vissza a Perutz Stadionba, a felkészülést már Diósgyőrben kezdi meg a középpályás, mivel klubja visszarendelte az alapozás kezdetére. Sekour alapembernek számított a Lombardnál, ősszel tíz mérkőzésen egyszer volt eredményes. A csakfoci.hu információi szerint a mieink a ferencvárosi Busai Attilával pótolhatják a távozó középpályást.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-02-07 13:58:04

Lovas elismerések


ajánlott cikk főképe

2019-10-24 16:49:25

Közvetlen riválisához utazik a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2019-10-06 17:22:38

Emberelőnyben sem bírt a Perutz a Komárommal


ajánlott cikk főképe

2020-02-11 20:46:41

Ismét edzésbe álltak