Lombard Pápa: Sekourt visszarendelte a Diósgyőr


2013-01-09 17:05:55  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Lombard Pápa: Sekourt visszarendelte a Diósgyőr főképe
Tavasszal nem láthatjuk Lombard mezben a DVTK csapatából kölcsönben Pápán szereplő francia - marokkói középpályást, Youssef Sekourt. A játékos ugyanis nem tér vissza a Perutz Stadionba, a felkészülést már Diósgyőrben kezdi meg a középpályás, mivel klubja visszarendelte az alapozás kezdetére. Sekour alapembernek számított a Lombardnál, ősszel tíz mérkőzésen egyszer volt eredményes. A csakfoci.hu információi szerint a mieink a ferencvárosi Busai Attilával pótolhatják a távozó középpályást.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-18 13:15:38

13 éremmel számol az olimpián a MOB elnöke


ajánlott cikk főképe

2020-04-20 13:57:39

Online mozgáskampányt indított a Magyar Diáksport Szövetség


ajánlott cikk főképe

2020-06-18 10:08:45

Gyászol a magyar sportélet


ajánlott cikk főképe

2020-08-19 20:22:01

24 órás futást és pikniket szerveznek