Városi úszó diákolimpia


2013-01-10 10:42:00  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Városi úszó diákolimpia főképe
December 18-án az I-IV. korcsoport küzdelmeivel kezdődött a verseny, akkor 10 egyesületből 153-an ugrottak vízbe. A legnagyobb létszámmal a Szent István Római Katolikus Általános Iskola képviseltette magát, és nem érdemtelenül végzett a rangsor élén, 53 úszójuk 449 pontot ért el. A második versenynapon az V-VI. korcsoportosok álltak rajtkőre, vagyis az 1996‐1997‐ben, illetve az 1993‐1994‐1995‐ben születettek. Az általános iskolás mezőnyhöz képest szerényebb részvétel mellett bonyolították le a versenyt, a benevezett 90 főből 35-en a Petőfi Sándor Gimnáziumot erősítették. A versenynapot Kertész Attila, a Pápai Úszó Sportegyesület elnöke értékelte.
- Két kategóriában rendeztük meg a versenyt, igazolt (A) és nem igazolt (B) úszók között hirdettünk végső sorrendet. Négy iskola, a Petőfi Sándor Gimnázium, a Türr István Gimnázium, illetve a Pápai Gazdasági Szakképző Iskola (volt Közgáz – Mező) tanulói mérettették meg magukat. A megyei futamokra a legjobb két úszó jutott, örömteli, hogy a korábbi évektől eltérően a megyei versenyt január 20-án Pápán rendezhetjük meg, ez nagy elismerés a pápai diáksportnak és egyesületünknek is, bízom benne, hogy a hazai víz tovább növeli sportolóink esélyeit. Az elmúlt esztendőben 11 egyéni és három váltó jutott tovább, remélhetőleg ezt a teljesítményt idén is elérjük.

A részletes eredmények ITT!

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-02-25 10:03:55

Karate diákolimpia: Három érem az országos elődöntőn


ajánlott cikk főképe

2020-05-28 10:25:22

Visszatérhetnek a nézők a sportrendezvényekre


ajánlott cikk főképe

2020-04-16 10:44:42

Vége a diákolimpia idénynek


ajánlott cikk főképe

2020-03-04 20:43:31

Ismét megkapta a bizalmat a vezetőség