Lombard Pápa: Simon András is távozott


2013-01-10 19:17:14  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Lombard Pápa: Simon András is távozott főképe
Közös megegyezéssel elhagyta a Lombard Pápa csapatát Simon András. Az U20-as vb-bronzérmes támadó 2012 augusztusában a Győri ETO-tól érkezett kölcsönbe Pápára, ám nem sikerült beverekednie magát a kezdőbe, így jobbára az NB III-ban kapott lehetőséget. Simon a második csapatnál négy meccset játszott, melyen két gólt szerzett, az élvonalban nyolc találkozón öt alkalommal jutott szóhoz, találat nem fűződik a nevéhez. A Magyar Kupában a Tapolca ellen duplázni tudott, a Ligakupában három összecsapást játszott végig, egy alkalommal mattolta az ellenfelet. A távozás értelmében a játékos csatlakozik a Győri ETO keretéhez.


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-02-20 17:30:03

Az Édenkert oviba került a vándorserleg


ajánlott cikk főképe

2020-02-28 20:37:28

Kettős PELC siker


ajánlott cikk főképe

2020-05-11 18:48:39

Törölték a vízilabda évadot


ajánlott cikk főképe

2020-03-30 18:48:12

Otthon készülnek a Perutz játékosai