Országos rajzpályázaton nyertek az erkelesek


2013-01-15 06:29:45  | cikk: Babos Petra  | 


Országos rajzpályázaton nyertek az erkelesek főképe
A dunakeszi Clearwater Kft. országos rajzpályázatot hirdetett Legszebb kincsünk: a Víz címmel, melyen az Erkel Ferenc Ének-Zenei Általános Iskola 3. z osztálya is indult. Az osztályból 9 diák készített szebbnél szebb pályamunkákat festéssel, ragasztással. A zsűri értékelése szerint az erkeles kisdiákok állhattak a dobogó felső fokára.  Kindertné Surányi Lívia osztályfőnök, felkészítőtanár érdeklődésünkre elmondta, hogy hat tanuló munkáját küldték tovább.
- A cég egy víztisztító kft., amely az első helyezettnek öt hónapon keresztül havi 3 ballon 19 literes CW hideg-meleg és szénsavas vizet adó automatát ajánlott fel. Az osztályom nagyon örült, amikor megtudta, hogy elsők lettünk ezen az országos szintű megmérettetésen, melyen rengeteg induló volt. Az automatában lévő víz egy fordított ozmózissal tisztított víz, ami teljesen tiszta. A csecsemőtől a 100 éves korig bárki fogyaszthatja - mondta az osztályfőnök.
A vízadagoló automatát az osztály tegnap vehette át ünnepélyes keretek között, melynek során egy rövid műsoron keresztül mutatta be az osztály az alsó tagozatosoknak a víz fontosságát, s szerepét rövid vetítéssel egybekötve.
A 3. z az automatát az osztályteremben fogja elhelyezni.  


Képek:

A csapat tagjai:

Szabó Áron, Polgárdi Hanna, Orbán Laura, Nagy Sarolta, Polyák Zsófia, Sótér Dóra

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-06 20:09:21

Gépkocsival segítik a máltai munkát


ajánlott cikk főképe

2020-07-15 14:28:57

A te országod. A te hangod - Nemzeti konzultáció a koronavírusról


ajánlott cikk főképe

2020-05-13 20:39:25

Készül a tómeder a Schwenczel réten


ajánlott cikk főképe

2020-09-01 21:08:05

1 újabb pozitív eset a városban