Győzelemmel kezdte az évet a Motax KC


2013-01-15 15:40:01  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Győzelemmel kezdte az évet a Motax KC főképe
A Vas megyei első osztályú kézilabda bajnokságban a veretlen Motax KC Sárvár csapatát fogadta a Városi Sportcsarnokban. Az ősszel nyolc győzelemmel és egy döntetlennel záró gárda a sárváriak ellen is szeretette volna imponáló mérlegét megőrizni, ám ez nem tűnt könnyű feladatnak. A hazaiak nem életük formájában játszottak, sok eladott labdájuk volt és beállósaik is rossz napot fogtak ki, ennek ellenére remek kapusteljesítményüknek és hatékony támadójátékuknak köszönhetően két góllal, 21-19-re legyőzték a vendégeket.
- A lányok hozzáállásával nem volt gond, a többiről meg nem érdemes beszélni, a lényeg, hogy nyertünk - mondta el a találkozó lefújása után Zöldi Ferenc csapatvezető. Jól mutatja az ellenfél játékerejét, hogy többen átjátszanak az NB II-es együtteshez, tartottunk is emiatt a bajnokitól, szerencsére sikerült itthon tartani a pontokat. Tavasszal hasonló eredményekben reménykedünk, szeretnénk egy ennél is ütőképesebb csapatot összehozni, olyan játékosokból, akik szeretik a kézilabdát.

A Motax KC legközelebb Szombathelyre utazik, majd Szentgotthárdot fogadják.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-14 19:27:33

Egy vereség, egy döntetlen


ajánlott cikk főképe

2020-03-16 14:07:45

Felfüggesztették az NB-s meccseket


ajánlott cikk főképe

2020-01-18 15:46:26

Hosszabbításban győzte le a listavezetőt a Concordia Motax KC


ajánlott cikk főképe

2020-01-22 17:04:17

Magabiztosan nyert az Ajka