Simon: Pápa után Siófok


2013-01-16 00:13:16  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Simon: Pápa után Siófok főképe
A Balaton-parti együttesnél folytatja pályafutását Simon András, aki a Győri ETO kölcsönjátékosaként ősszel még Pápán szerepelt, ám a téli szünetben Zsivóczky-Pandel Gyula nem tartott rá igényt, így az U20-as világbajnoki bronzérmet szerző labdarúgó aláírt Horváth Károly szakmai igazgató együtteséhez. A kontraktus értelmében a játékos a szezon végéig ismét kölcsönben szerepel, ezúttal a sereghajtónál.
A Lombardhoz kapcsolódó hír, hogy korábban a pápaiakkal hírbe hozott Simon Attila az iráni bajnokságban szereplő Rah Ahan-nál szerepel próbajátékon, így aligha láthatjuk tavasszal Lombard mezben.


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-02-19 10:06:04

Kiütéses siker


ajánlott cikk főképe

2020-02-08 14:33:23

Nyolcgólos döntetlen


ajánlott cikk főképe

2019-10-02 11:25:48

Kiélezett hajrá várható a kispályás bajnokságban


ajánlott cikk főképe

2019-11-12 14:11:27

1149 gól született