Rendkívüli ülésen tárgyaltak a Pápai Hús 1913 Kft. helyzetéről


2013-01-16 15:42:22  | cikk:  | 


Rendkívüli ülést tartott tegnap délután Pápa Város Képviselő-testülete. A városatyák nyílt ülésen tárgyaltak a tankerülettel kötendő vagyonkezelői szerződésről az átadott intézmények ingatlanjai kapcsán, majd zárt üléssel folytatódott a tanácskozás. A képviselők két napirendet tárgyaltak a zárt ajtók mögött: Politzer József, a Pápai Hús 1913 Kft. ügyvezetője tartott tájékoztatót a gazdasági társaság 2012. évi működéséről, majd dr. Áldozó Tamás polgármester tájékoztatta a testületet a december 27-ei ülés óta eltelt időszak tárgyalásainak eredményeiről. Mint ismeretes, a képviselők a múlt év utolsó ülésén felhatalmazták a polgármestert a Pápai Hús 1913 Kft-vel kapcsolatos tárgyalásokra és a törzstőke emelés előkészítésére. A napirend tárgyalása során Böjtös László, a Nyugat-Agro Kft. és Schrantz Antal, a Dedeko Kft. ügyvezetője – akik húsipari vállalatban 40-40 százalékos tulajdonnal rendelekező cégeket képviselték – ismertették saját elképzeléseiket a tulajdonosi struktúra átalakításról és a törzstőke emelés körülményeiről.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-11-10 22:03:19

25 éves az Országos Mécs László Irodalmi Társaság


ajánlott cikk főképe

2019-12-30 08:34:15

Hanuka, a fény ünnepe


ajánlott cikk főképe

2020-01-29 22:26:49

Terítéken a munkajog és a GDPR


ajánlott cikk főképe

2019-10-05 17:31:05

Nyílt nap az épülő piacon