Beliczky Gergő az első érkező a Lombardnál


2013-01-18 12:40:01  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: fradi.hu  | 


Beliczky Gergő az első érkező a Lombardnál főképe
A Ferencváros hivatalos honlapján jelentette be, hogy a Lombard Pápánál folytatja pályafutását Beliczky Gergő. A támadóról a két klub mindenben megegyezett egymással, így a futballista január 21-én már a Veszprém megyeieknél jelentkezik edzésre. Beliczky egy éve a Vasastól érkezett az Üllői útra, de nem tudott alapemberré válni, Ricardo Moniznál pedig a kezdőcsapat közelébe sem tudott kerülni. Négy mérkőzésen összesen 103 percet játszott az OTP Bank Liga idei kiírásában, gólt nem szerzett. Az NB II-ben is szóhoz jutott 10 alkalommal, a keleti csoportban négyszer talált a kapuba.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-14 20:23:44

Teltházzal működik az úszótábor


ajánlott cikk főképe

2020-07-13 20:20:59

Elkészült az NB III csoportbeosztása


ajánlott cikk főképe

2020-06-23 14:55:53

Jövő héten indul a kézitábor


ajánlott cikk főképe

2020-06-10 15:53:43

Jógatábor a Várkertfürdő kínálatában