Városi tornaverseny


2013-01-19 18:18:28  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Városi tornaverseny főképe
Az Erkel Ferenc Ének-Zenei Általános Iskola tornatermében két intézményből 11 csapat vett részt az általános iskolásoknak rendezett tornaversenyen. A megmérettetés egyben a házigazda iskola háziversenye is volt, és jó erőfelmérőnek számított a megyei esemény előtt. A fiúknál talaj, gyűrű és ugrás, a lányoknál gerenda, talaj és ugrás szerepelt a programban. A pontozók az előírt gyakorlat elemeinek kivitelezését, folyamatosságát, összeszedettségét figyelték. Horváthné Somogyi Judit, az Erkel testnevelője érdeklődésünkre elmondta, zökkenőmentesen zajlott le a verseny, a pontozóbíráknak is sok dolguk volt, hiszen 11 csapat versenyzőit kellett figyelniük. A gyerekek szeptember óta heti két alkalommal készültek a versenyre, többen is ügyes gyakorlatot mutattak be. A megyei versenyt január 26-án a Városi Sportcsarnokban rendezik.

Eredmények:

Lányok:
I.-II. korcsoport
1. Munkácsy A.
2. Munkácsy B.
3. Erkel A.
4. Erkel B.

III.-IV. korcsoport
1. Erkel B.
2. Erkel A.

Fiúk:
I.-II. korcsoport
1. Erkel
2. Munkácsy A.
3. Munkácsy B.

III.-IV. korcsoport
1. Erkel
2. Munkácsy

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-18 20:13:36

Újraindulnak az edzések a PELC-nél


ajánlott cikk főképe

2020-05-28 19:26:49

Perutz FC: Ismét a pályán


ajánlott cikk főképe

2020-08-30 20:58:15

Hozta a kötelezőt a Perutz


ajánlott cikk főképe

2020-08-22 12:28:40

Már zajlik a 24 órás futás